Unelmallinen elämä

toukokuuta 16, 2017

Toiko oikea kevät touhuihini, vihdoinkin kaivatun keskitien? Jos olet vieraillut täällä ennenkin olet varmasti huomannut, että viime aikojen mielenliikkeeni ovat hyvin verrattavissa tämän kevään säähän. Talvi tulee kolme kertaa viikossa ja kirkas kevät aurinko pilkistää aina hetkeksi. Ongelma ydin taitaa nyt selkeästi olla siinä, ettei tekemiseni varsinaisesti aina kohtaa sen kanssa, mitä haluaisin tehdä. Olen suoranaisesti kyllästynyt vain esittelemään aikuisten vaate ompeluitani. Haluaisin kertoa, näyttää ja pohtia niin paljon muitakin elämän asioita. Ne muut jutut ei vain jotenkin kuulu tänne. Jos lukija luulee päätyvänsä oikeasti pelkkään ompelublogiin, kuten ennen päätyikin, voi olla sangen erikoista kohdata leivonta vinkkejä tai lukea kirjoittajan mielen viidakosta. Hämmentyisin itsekin. Harkitsin koko blogin lopettamista. Uudelleen aloittamista. Sekään ei tuntunut oikealta. Kaikki blogin eteen tehty työ valuisi hukkaan. Kaikki ohjeet, vinkit ja ideat katoaisi. Lopulta päädyin aloittamaan kokonaan uuden blogin tämän vanhan rinnalle. Enemmän unelmallisen elämäni näköisen. Kaikkine iloineen ja suruineen. Sanotaan, että kahta blogia pitäessä toinen kärsii aina. Näin voi olla. Tämä blogi saattaa kärsiä uudesta. Varmasti ainakin postauksia tulee harvemmin. Minusta olisikin ihanaa, jos te rakkaat lukijat tulisitte kanssani myös uuteen blogiin, Unelmallinen elämä
Unelmallisessa elämässä haaveillaan suuresti, ajatellaan syvästi, podetaan ikuista matkakuumeetta ja innostutaan kaikenlaisista kädentaidoista. Luvassa on henkilökohtaisten tarinoiden lisäksi ainakin ompelua, leivontaa ja matkailua. Ompeluun olisi tarkoitus keskittyä, sanoisinko hillitymmin. Enemmän selkeästi ohjeiden muodossa tai tämän postauksen tavoin kuviin ja tyyliin keskittyen. Ei niin, että yritän väkisin keksiä jotain sanottavaa just siitä ompelemastani vaatteesta.


Unelmallisesta elämästä olisi tarkoitus tulla käsityöpainoitteinen lifestyle blogi, joten varmasti löytyy ideoita myös tämän blogin seuraajille. Lämpimästi tervetuloa!

MUOKS 4.8.2017 Unelmallinen blogi on ainakin toistaiseksi hiljentynyt kokonaan, mutta olisin iloinen, jos sinä lukijani tulisit mukaan Unelmalliseen elämään. Kyseessä ei ole uusi pelkästään ompeluun keskittyvä blogi vaan haluan kirjoittaa ompelun lisäksi muista kädentaidoista, leivonnasta, matkoista ja välillä ihan vain omista ajatuksistani. Ompelu postauksia blogista jo löytyy muutama ja lisää on ohjeitakin tulossa. Ehkä jokunen sananen Unelmallisesta yrityksestäkin ja sen uusista tuotteista ompelua harrastaville. Klikkaa siis itse mukaan Unelmalliseen elämään. Nähdään!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Hurmaava kukkakuosi ja kiva malli tunikassa!
  Lempeitä kesätuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tästä tunikasta on kyllä tullut ehdoton suosikki :) Ihania kesäpäiviä sinne Mantelilaaksoon!

   Poista
 2. Mitä kaavaa olet käyttänyt tässä ihanassa tunikassa? Tämä malli sopisi minullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, pahoitteluni järjettömän myöhäisestä vastauksesta! Jostain syystä sähköpostiin ei ole tullut viestiä uusista kommenteista, mutta pitää nyt korjata asia. Kaavana on Unelmallinen Eila tunika, joka löytyy nyt verkkokaupasta https://www.unelmallinen.fi

   Poista

Kiitos kommentista!