Sydäntalvea syntymäpäiväksi

tammikuuta 27, 2017

Rakastan syntymäpäiviä. Etenkin omiani. Olen edelleen yhtä innostunut tulevasta syntymäpäivästäni kuin lapsena. Heti joulun jälkeen aloitan keskustelun asiasta. On varsin erikoista, jos kukaan lähipiirissäni pystyy unohtamaan syntymäpäiväni. Pidän kyllä varsin tietoisesti huolen, ettei näin pääse käymään. Tästä päivästä tulee minun kaikkien aikojen syntymäpäivä. Ehkä mahtavin kaikista!


Mikään päivä ei voi mennä pilalle kun syö kakkua aamupalaksi. Kyllä,  ainakin kerran vuodessa on syytä syödä suosikki kakkua aamupalaksi. Kuuluisi oikeastaan saada kakkukahvit vuoteeseen, mutta siinä tapauksessa olisi kyllä pitänyt valita hieman aamu reippaampi mies. Suunnitelmissa on myös kangaskaupoilla piipahtaminen ja tietenkin syömässä pitää käydä, jotta jaksaa yön valvoa. Ei, ei ole tiedossa baarireissua. Tällää valvotaan syntymäpäivän huipennukseksi Kankaiden yön parissa. Uskomatonta, että osasivatkin järjestää tapahtuman juuri tänään. Voiko enempää toivoa, ompeleva kangashamsteri syntymäpäivältä!


Olen kuullut huhua, että Nuppu Printin kankaat toimitetaan erityisen kauniisti. Paketin saaja voi todella tuntea tulleensa huomatuksi asiakkaana. Paketista paljastui silkkipaperin kaltaiseen paperiin kääritty kangas, kera kauniin kiitoskortin. Nupun paketit on oiva esimerkki melko pienistä asioista, joilla on suuri merkitys. Juuri tätä päivää varten tein ensimmäisen kangastilaukseni Nupulta. Vähän kuin lahja itseltäni itselleni. Todella kaunista, hempeän vaaleanpunaista ja tumman sinistä Sydäntalvi trikoota. Aivan täydellisesti talviaikaan sopivaa. Suunnitelmissa oli kellohelma, mutta olinkin tilannut kangasta hihojen verran liian vähän. Kun aikaa ei enää ollut uuteen tilaukseen päädyin aika perus mekko malliin. Tarvitseeko näin kaunis kangas edes muuta?
Ompelin vihdoinkin suunnittelemani hupullisen merinovillatakin. Nyt pääsee talvellakin käyttöön kaikki ihanat puolihihaiset mekot ja tunikat. Sydäntalven tilkuista ompelin vielä pienen olkalaukun. Huippu keksintö, muuten paksu puuvillainen tukikangas. Joustavastakin kankaasta saa sen avulla helposti joustamattoman.
Ihanaa viikonloppua! <3

You Might Also Like

20 kommenttia

 1. Ihania vaatteita ja kauniita kuvia. Hyvää syntymäpäivää!

  VastaaPoista
 2. Harvinaisen kaunis kangas ja asuun sopiva laukkukin! Synttäri onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tämä kangas todella on harvinaisen kaunis! :)

   Poista
 3. Ihana kyllä tuo tunikan kangas! Onnellista syntymäpäivää! Itsekin juhlin muutaman päivän päästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kovin myöhäiset syntymäpäivä onnittelut sinnekin päin <3

   Poista
 4. Kaunis kangas ja tunika! Onnea syntymäpäivänä! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaista syntymäpäivää vähän myöhässä ♥ ja on kyllä kaunis tunika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Parempi myöhään kuin ei ollenkaan :)

   Poista
 6. Hienot vaatteet! Ei tunikamallin tarvitse olla erikoinen kun kangas itsessään kaunis. Myöhästyneet onnittelut vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Totta, kaunis kuosi pääsee paremmin esille yksinkertaisessa mallissa :)

   Poista
 7. Oi, miten kaunis tunika! Ja villatakki sekä laukku myös. Hieman myöhässä toivottelen sinulle hyvää syntymäpäivää, kuulosti oikein kivalle päivälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Päivä todella oli kiva, vallan mahtava oikeastaan! :)

   Poista
 8. Myöhästyneet onnittelut! Tunikasi on kaunis, samoin villatakki ja laukku. Kankaan hempeät värit sopivat sinulle hyvin.
  Itse olin aikeissa jättää kankaiden yön kokonaan väliin, mutta en ihan malttanut vaan piipahdin sitten kuitenkin pikaisesti katsomassa muutaman suosikkikaupan tarjoukset ja pari pikku tilaustakin tuli tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Minun tilaukseni ei kyllä jäänyt pariin, meinasi mennä vallan överiksi kun ei meinaa enää kaappeihin mahtua :D

   Poista
 9. Myöhästyneet synttärionnittelut täältäkin<3 Synttärit sujuivat siis varsin mukavissa merkeissä:) Voi että miten kauniisti sopii sinulle nuo värit! Kauniita vaatteita ja asusteita olet ommellut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Oli kyllä varsin ihana syntymäpäivä! :)

   Poista

Kiitos kommentista!