Ompelukerhoa ja arvonnan voittaja

tammikuuta 07, 2017

Monen muun ompelijan tavoin minäkin olen innostunut Verson puodin ompelukerhosta. Lyhykäisyydessään kyseessä on kaupan järjestämä virtuaali ompelukerho. Ostetaan heiltä yllätys kangas ja ommellaan jokainen tahollaan tiettynä ajankohtana. Valmiit työt laitetaan heidän Facebook sivuille ja ihastellaan yhdessä, kuinka paljon erilaisia tai joskus samanlaisia visioita kukin on palastaan toteuttanut.


Itse kerkesin mukaan ensimmäistä kertaa marraskuussa. Koska joulukalenteri puski jo päälle tuossa vaiheessa, jäi näyttämättä teille, mitä yllätyskankaasta valmistui. Jännitti pirusti avata paketti, koska ohjeena oli ommella jotain rakkaudella itselle. Samaan aikaan Verson puodille tuli myyntiin kangas, missä oli suuria punaisia sydämiä valkoisella pohjalla. Olin varma, että paketista tulee tuota minun silmääni ainoastaan yöpukuun sopivaa kangasta. Eipäs tullutkaan! Rakastuin paketin sisältöön heti ensi silmäyksellä ja kerrankin näin suoraan valmiin vision silmissäni. Legginsit siitä oli pakko saada. Kangastakin oli juuri siihen sopivasti. Selkeään visioni kuului myös turkoosi huppari ja villasukat. Sattumalta olin juuri ostanut Kangaskapinalta täydellisen turkoosia, harjattua joustocollegea ja kaapista löytyi äidin kutomat villasukat. Harvoin kuulkaa iskee tajuntaan näin selkeä asukokonaisuus heti kankaan nähdessä. Aloittamaani ompeluhaasteeseen tein tuon hupparin. Minulle uutta hupparissa on nuo istuvuutta parantavat leikkaukset vartalonmyötäisessä vaatteessa. Lisätietoa haasteesta löydät täältä, klik. Toivottavasti sinäkin innostunut mukaan uutta kokeilemaan ja oppimaan.
Koska edellisestä ompelukerhosta vierähti jo tovi, kerkesi tähän samaan jo seuraavakin yllätys. Siinä määrin olin taas innostunut, että jäi ostaessa ohjeistus vallan lukematta. Tuskin yllytyshulluna olisin kuitenkaan jättänyt ostamatta. Hopeaa yksityiskohtaa, loistavasti yhdistettävissä mustaan, omiin vaate tarpeeseeni aivan liian pieni kangaspala ja teemana hohtoa uuteen vuoteen. Paketista löytyi musta hopeaa Sielulintua. Täydellinen kangas, mutta aivan liian pieni pala melkein mihin vaan. Ei ollut lainkaan helppo päättää mitä tuosta palasta tekisi. Siinä meni tunti, jos toinen miettiessä.Halusin kankaasta, jotain mikä on esillä usein. Näin kaunis kuosi ansaitsee päästä käyttöön eikä kaapin perälle pölyttymään. Pitkien tuumailuiden jälkeen päädyin ompelemaan kansion kannet. Olen haaveilija, unelmoija ja suunnittelija. Minulla on tapana kirjoittaa päivittäin ylös ajatuksia, ideoita ja toiveita. Kansion kansissa tämä kuosi pääsee ehdottomasti useimmin esille. Huippu helppo ohje kansien ompeluun löytyy Pikku Akan blogista, klik.


Nyt on yllätyspaketti arvonnan voittaja arvottu ja hänelle on laitettu sähköpostia asiasta. Arvonnan voittaja on Kakarat blogin Katja. Onnea ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Etenkin teille, jotka jätitte aivan ihania ja mieltä lämmittäviä kommenteja <3 Kauniiden sanojen jälkeen on todella ilo jatkaa blogin kirjoittamista.

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Ai, että! Tulipa siistit kansion kannet. Mun pitäis saada huomenna päivänvalolla kuvattua mun kerho-ompelus. Sillä samalla työllä vastaan sun tammikuun haasteeseen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannet on taas sillä sun huippu ohjeella ommeltu. Olen kyllä todella kiitollinen ohjeesta! :) Tosi kiva, että lähdit mukaan hasteeseen, jään innolla odottamaan mitä uutta siellä valmistui :)

   Poista
  2. Heh, sehän oli näköjään tuolla tekstissä mainittukin. Eilen luin tekstin niin kiireellä, etten edes hoksannut mainintaa. Kiitos linkkauksesta! :)

   Poista
 2. Aivan ihana asukokonaisuus! (: Ja kauniit kannet.

  VastaaPoista
 3. Hei !
  Onkos nuo hai-saappaat tumman siniset vai mustat? Ja normi kumpparit vai lämpimällä vuorilla? Tahtoisin mökkisaappaiksi juurikin tummemmat saappaat tummanpunaisten tilalle.Vaihdetaanko saappaita,koko 39/40...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos vain tarjouksesta, mutta ei kiitos. Saappaat on tumman siniset, vuorittomat ja olen muistaakseni ostanut ne ihan Citymarketista. Kannattaa käydä siellä kurkkaamassa, jos niitä olisi valikoimassa :)

   Poista

Kiitos kommentista!