9. Nappien tuunaus ideat

joulukuuta 09, 2016


Napeista saa tuunamalla hauskoja lahjoja. Mahdollisuuksia on valtavasti. Vain mielikuvitus rajana. Kokosin teille hieman vinkkejä erilaisiin vaihtoehtoihin. Todella nopeaa ja helppoa. Kannattaa kokeilla!


1. Kaulakoru. Suurista napeista saa helposti hauskan ja näyttävän kaulakorun. Oiva asuste etenkin yksivärisen yläosan kanssa. Kahteen koru nyöriin pujotettuna napit pysy käytössä paremmin ojennuksessa.2. Korvakorut. Itseltäni puuttui täysin perus mustat korvakorut. Tiedä sitten onko nämä nyt niin perus settiä, mutta toisinaan oikein tarpeelliset. Näihin voi hyödyntää hyvin myös vanhoista nappikorvakoruista tuon kiinnitys osan. Joskus kun on tullut huomattua päivän päätteeksi, että koru osa on irronnut ja korvassa komeilee enää pelkkä kiinnitys.


3. Avaimenperä. Tällainen roikkuva malli sopii niin avaimenperään, kaulakoruun kuin hieman kevyempänä versiona myös korvakoruihin. Tämän näpertämiseen kannattaa varata hieman enemmän aikaa. Ei käy aivan 5 minuutissa kuten muiden ideoiden toteutus.4. Magneetit. Onhan huomattavasti hauskempi kiinnittää kaiken maailman muistilappuja kivan näköisillä magneeteilla. Suuri kiitos hänelle kuka on muistilaput keksinyt. Ilman en pärjäisi vaikka se oikea lappu yleensä onkin hukassa.Hauskaa viikonloppua!

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Tosi hyviä ideoita ja niin kivan näköisiä kaikki :)

  VastaaPoista
 2. Tuollaisia nappimagneetteja voisinkin tehdä. :)

  VastaaPoista
 3. Ah, nappeja<3 Hauskoja ideoita ja toteutuksia! Napeista voi tosiaan keksiä vaikka mitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Napeissa on kyllä valtava mahdollisuuksien määrä, nykyään kun niitä on saatavilla vielä niin paljon erilaisia :)

   Poista

Kiitos kommentista!