3. Helmitähdet

joulukuuta 03, 2016


* Tuiki, tuiki tähtöinen
Iltaisin sua katselen
Korkealla loistat vaan
Katsot alas maailmaan
Tuiki, tuiki tähtöinen
Iltaisin sua katselen *Löysin ensimmäiset helmitähdet vuosi takaperin Tampereen Kädentaito -messuilta. Siskojen kanssa ihastuttiin heti näihin helposti valmistettaviin koristeisiin. Tänä vuonna tietenkin lähti messuilta mukaan muutama uusi runko. Näitä näkee usein kahdella eri nimityksellä helmitähti tai lumihiutale. Omaan suuhuni sopii ehdottomasti paremmin helmitähti. Runkoja löytyy ainakin Helmientalosta, HelmiDeliltä ja Näpsäkältä.


Helmitähdet on näyttävyyteensä nähden tosi helppoja valmistaa. Mitä nyt vähän saattaa hermoa raastaa pienien helmien pujottelu. Kun helmet on paikallaan väännetään vain pihdeillä rautalanka kaksinkerroin. Samalla tulee ripustuslenkki nauhallekin. Valmiit helmitähdet sopii niin ikkunakoristeiksi kuin joulukuuseen. Mielessäni kävi kyllä jo kaulakorunkin kokeilu pienemmästä rungosta. 


Säihkyvää joulun odotusta!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Hei, mulla on näitä samoja aihioita odottelemassa tekemistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluan sitten kyllä nähdä millaisia helmitähtiä siellä valmistuu! :)

   Poista
 2. Oih, täältäkin löytyy joulukalenteri! Ja vitsi, miten ihania helmitähtiä. ♥ Vaaleanpunainen ja vaalea vihreä on ihana väriyhdistelmä jouluksi. Ihana blogi muutenkin, väriä ja kauniita kuoseja riittää. Lukulistalle että napsahti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista Marika! <3 Pitää tutustua sun blogiin myös paremmin ajan kanssa!

   Poista

Kiitos kommentista!