10. Punaista värihaasteeseen

joulukuuta 10, 2016


Kristallin kirkas visio. Idea tulee heti kankaan nähdessä. Selkeänä. Jokaista pientä yksityiskohtaa myöten. Mitä se semmoinen on? Niimpä. Kankaat kaapissa kyllä lisääntyy. Kivan näköiset. Ei valmiksii visioidut. Minusta on tullut oikein jahkailun aatelias. Pyörittelen, vääntelen, kääntelen, mittaan ja mietin kunnes viikkaan takaisin kaapiin. Ei järin inspiroivaa toimintaa. Ideat suorastaan lentää pakoon tai hyökkää kaikki kerralla kimppuun niin ettei niistä saa kiinni. Olen surffaillut internetin ihmeellisessä maailmassa. Etsinyt. Suunnittellut. Miettinyt. Nukkunut yön yli. Eikä sitä kristallin kirkasta ideaa vain tule. Ei mitään selkeää. Hei, tätä on pakko kokeilla juuri tiettyyn kankaaseen ideaa.




Ommellut minä olen kuitenkin. Näyttäisi jotain syntyvän ilman ideoitakin. Aloitin helman mallin päättämällä. Katsoin paljonko kangasta jää ja päädyin kietaisuhuppuun. Mallailin pitsiä, resoreita ja napppeja. Resorit ja napit sopi kyllä hyvin, muttei löytänyt paikkaansa. Leikkasin pitsiä koristeeksi hiharesoreihin. Pitsejä en olekaan laittanut pitkäään aikaan. Orvolta se pitsi kuitenkin näyttäsi pelkissä hihoissa. Ajattelin laittaa huppuunkin. Tätä en ollutkaan ennen kokeillut. Kaaritaskujakin syvään harkitsin. Pitsillä tietenkin. Tuumailin kuitenkin, että siinä tulisi jo liika pitsiä. Taskut pääsi huomaamattomasti sivusaumoihin. Tähän kaikkeen meni aikaa oikeasti kaksi päivää! Kolmantena ompelin kasaan. Ei ole järin nopeaa tuo minun ajatusten kasaaminen.




Kankaan ostin hamstereista varta vasten tähän viimeiseen Hommahuoneen värihaasteeseen. Vuoden kestäneessä väri matkassa vietetään nyt viimeistä kuukautta. En tiennyt vielä tuolloin, että tulee jouluksi toinenkin, pakko saada punainen kangas. Unelmallisen osalta värihaaste ei siis pääty vielä tähän. Luvassa on tuonnempana lisää punaista glitterillä tehostettuna. Huomaatko, siihen minulla on jo valmis visio.


Kuten kuvissakin näkyy harmaata, mutta toivottavasti mieleltä värikästä lauantaita!

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Wuhuu, justiinsa lähdössä ompelulaneille ja tämä kangas on ekana työn alla. Hetken tätä onkin saanut marinoida. :) Ihanan vaatteen olet itsellesi ommellut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nähdäänkös blogissa mitä siellä valmistui tästä? :)

   Poista
 2. Nuo pitsit on ihanat! Ei sitä kummempaa visiota aina tarvitse olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei kyllä, mutta sen verran, että keksii mistä aloittaa leikkaamisen :)

   Poista
 3. Ihana pirteä helmitaulukangas tähän harmaaseen ja pimeään aikaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!