1. Joulukalenteri

joulukuuta 01, 2016

On aika aukaista Unelmallisen blogi joulukalenterin ensimmäinen luukku. Postaukset on tähän asti olleet hyvin ompelu painotteiset, mutta kalenterin aikaan kaikki on toisin. Tiedossa on hyvinkin erilaisia kädentaitoja ja ideoita, tietenkään ompelua unohtamatta.


Ensimmäisessä luukussa on minun tämän vuoden joulukalenterini. Tunnustan aivan rehellisesti rakastavani lahjoja. Pakettien sisällön arvaamista. Vuosien saatossa minusta on tullut tässä jopa keskivertoa parempi. Rakastan pakettien avaamista. Lahjapaperin rapinaa. Suloista jännitystä minkä paketti kätkee sisälleen. Rakastan aivan kaikkia lahjoja. Niiden antamista, omia sekä muiden saamia lahjoja. Myönnän siis olevani ehkä hieman pinnallinen eikä minua liiemmin haittaa kuinka kaupallinen juhla joulusta on tehty. Onhan se hienoa rauhoittua läheisten kanssa viettämään juhlapyhiä, mutta kyllä minusta lahjojen tuoma innostus on aivan mahtava. Kaiken kaikkiaan saatan olla edelleen innostuneempi lahjoista kuin monet pienet ihmiset. Tänä vuonna minulla onkin hieman tylsähkön kuvakalenterin tilalla lahjakalenteri. Laitoin valokuvaajan ostamaan ja paketoimaan joka päiväksi uuden yllätyksen. Onhan aivan huippua herätä 24. aamuna avaamaan uusi paketti!
Tänään on myös Unelmallisen yrityksen 1v. syntymäpäivä. Kannattaa käydä kurkkaamassa, mitä kaikkea kivaa synttäri hulinaa on tarjolla Unelmallisen Facebook sivulla. Ihanaa ja yllätyksellistä joulun odotusta!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Täällä toinen jouluhöpsö, moi! Ja minäkin rakastan lahjoja. Kauniita paketteja sulla avattavana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että on muitakin lahjoista innostuneita! :)

      Poista

Kiitos kommentista!