Vaatteet kuntokuurille

marraskuuta 05, 2016

Lääkäri määräsi kuntokuurille. Puhelimessa, ihan vallan näkemättä. Huh huh onneksi en kerinnyt mainita kiloista, jotka on yllättäen kertynyt sitten viime näkemän. Tiedä vaikka olisi vielä laittanut laihdutuskuurille. Vallan shokkiin menin jo kuntokuurista! Hän kun viimeksi mainitsi vaa'asta. Olisi kuulemma jokaisen syytä omistaa sellainen. Muutakin kuin se mummin hajoittama. Meni ja pyörtyi päälle. Opin vanhemmalta ja viisaammalta, voi olla jopa kohtalokkaan vaarallista vaa'alla käyminen. Ei paranisi kyllä enää ottaa riskiä.Eikä sitä tietenkään ihan niin vain voi kuntokuurille rynniä. Vaatii kuulkaa ensin huolellista valmistautumista. Vaatteista piti tietenkin aloittaa. Lenkkareiden ostamistakin harkitsen. Nykypäivän kuntoilija tarvitsi varmasti myös syke- ja askelmittarin. Ehdottomasti pitäisi hommata myös sellainen älyvaaka, joka sitten mittaa kaiken mahdollisen ja kätevästi puhelimessa ilmoittaa. Varmaan se alkaa huutamaan lenkille lähdöstä, jollei tulokset parane. Ei voi kuulkaa tänä päivänä niin vain lähteä lenkkipolulle. Pitää varmaan aloittaa säästämisellä tämä kuuri, jotta on vara ostaa kaikki tarvittavat vempaimet.
 Nyt on kuitenkin vaatteet valmiina. Takki mustasta tikkicollegesta ja Käpysen neonkeltaisesta Betoniromu lycrasta housut. Tuli muuten vallan mahtavat kuntohousut. Aivan kuin olisi kunto nousut ihan kohisten ja vaa'an luvut pienentynyt kun laittoi nämä jalkaan. Ei meinaan paljon voi kävellä, ainakaan ennen kuin on näitä vähän vielä tuunattu. Joko tarvitsee kiristää reilusti vyötäröä tai laittaa jarrusukat kalsareihin, jotta pysyy jalassa. Muuten lycra näin ensi tuntumalla vaikuttaisi todella kivalta materiaalilta. Housut tuntuu ihan super hyviltä jalassa (siis sen hetken kun ne pysyy ylhäällä).
Oikein reipasta loppu viikkoa kaikille! Ja kuntoilun iloa niille, jotka ovat jo saaneet nämä kaikki välineet hankittua ja kirmaavat lenkkipoluille :)

You Might Also Like

16 kommenttia

 1. Olipa hauska kirjoitus :-D. Nykyään tosiaan tuntuu, että kuntoillessa pitää olla jos jonkinlaista vimpainta. Mutta noin upeilla vaatteilla kyllä kelpaa ulos lähteä, tuo huppari on aivan ihana! Tsemppiä kuntopoluille :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erja! Nykypäivänä kaikki jutut tuntuu olevan enemmän tai vähemmän välineurheilua :) Tuo tikkicollege on just hyvä materiaali syksyyn ja talveen.

   Poista
 2. Hih, kuulostaa monimutkaiselta :D mutta vaatteet on hienot! Lenkkeilyn iloa 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Nimenomaan monimutkaista, tarvitsee olla kunnolla ajan hermolla :D

   Poista
 3. No, nyt kyllä kelpaa kuntoilla! :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä nyt kelpaa kuntoilla! Housut on kuvan pirtsakat. Ja hei, ilman sykemittareitakin pärjää vallan mainiosti (ainakin minä).. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa! Epäilen vahvasti, että ilman mitään ihmeellisyyksiä voisi pärjätä kuntopoluilla :D

   Poista
 5. Ehheh, tää oli hyvä! Hienot vaatteet, varsinkin pökät! Tsemppii kuntoiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noranda! Pöksyt on sellaiset, että nostaa hyvin huulille kun vain näkee ne :)

   Poista
 6. Se vaan on niin totta, että kuntoilu on mukavampaa kun on hyvän näköiset tamineet. Iloa ulkoiluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija! Melkein kaikki taitaa olla kivempaa kun on hienot vaatteet :D

   Poista
 7. Magee setti!!
  Mulla on sulle haaste.. :) https://katilonkasista.blogspot.fi/2016/11/omat-lemppariompeluni.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuulostaa tutulta, pitää käydä kurkkaamassa :)

   Poista
 8. Nyt on sähäkät pöksyt lenkkipolulle ja vieläkin ihanempi collegetakki:)! Näillä kelpaa kyllä kirmailla! Ihana, huumorilla höystetty postaus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villa Pipo! Kun näin nuorena joutuu kuntokuurille sydämen takia, niin ei siinä paljon muu auta kuin suhtautua huumorilla :)

   Poista

Kiitos kommentista!