Rakkaudella ommeltu, ylpeydellä pidetty

marraskuuta 26, 2016

Mistä tiesikin Kätilön käsistä -blogin Johanna, että juuri tämän haasteen olin halunnut. Meinasin jo haastamatta osallistua tähän DIY Stories -blogin Paulinan aloittamaan haasteeseen. Tarkoituksena on esitellä viisi vuoden aikana valmistunutta ja hyvin onnistunutta työtä, mistä on erityisen ylpeä. Toisinaan kun käy niin, että itse tehtynä tulee, mitä nyt sattuu samaan. Ei kohtaa visio ja toteutus. Joskus sitä taas ihan yllättää itsensä omilla taidoillaan. Vähän heikommastakin ideasta saattaa valmistua jotain aivan mahtavaa. Välillä on oikeasti hyvä pysähtyä miettimään niitä onnistumisia ja antaa epäonnistumisten olla.

1. Nappitakki. Rakastuin kankaaseen heti ensi silmäyksellä! Eikä tarvinnut paljon miettiä, mitä ompelisin. Kangas vallan huusi päästä takiksi. Takki on kerännyt huomattavasti enemmän katseita ja kehuja kuin mikään muu työni.


2. Sadetakki. Tuntien työskentelyn jälkeen valmistui varmasti huolellisin ompelus itselleni. Oli mahtavaa saada näinkin suuritöinen vaate ommeltua siististi ja huolella valmiiksi. Aivan kuin olisin täysin ylittänyt itseni!


3. Paisley tunika. Tätä tunikaa on pidetty paljon! Melkeinpä toistuvasti se on päässyt suoraan pyykistä päälle. Vyötärön sauma ja taskut on just eikä melkein oikealla kohdalla. Helma on ihanan väljä. Kaikki on kohdallaan.


4. Timanttimekko. Minun yksivärinen suosikkini. Tästä kaava kokeilusta tuli kerta heitolla suosikki. Malli on ihanan väljä ja sopii mainiosti yksiväriseen vaatteeseen. Niitä ei minun kaapistani montaa löydykään. Aivan paras yhdistelmä hauskojen kuosi legginsien ja huivien kanssa.


5. Neuletakki. Vasta viime keväänä löysin vaatetukseeni erilaiset neuletakit. Loisto keksintö ja voin vain ihmetellä, miksi en ole kokeillut niitä aiemmin. Liehuke helmainen neule oli kesäaikaan toistuvasti käytössä. Näin talvella se ei harmikseni oikein toimi takin kanssa. Liehukkeet repsottaa ikävästi takin alta. Onneksi on tullut ommeltua talveenkin sopivia.


Suuret kiitokset haasteesta Johannalle! Minä ajattelin myös haastaa pari bloggaaja mukaan. Olkaahan hyvät, Ilolla tehty -blogin Kaisa sekä Leipoen ja neuloen -blogin Raisa. Haasteeseen voi osallistua halutessaan kuka vain bloggaamalla ylpeydellä pidetyt työnsä uusilla tai vanhoilla kuvilla sekä tägäämällä somessa #ylpeydelläpidetty. Täällä on seuraavaksi luvassa ensimmäinen Unelmallinen blogi joulukalenteri. Meinaa jo ihan alkaa jännittämään mitä tykkäätte. Siihen asti näkemisiin!

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Jee, huippua että osallistuit! Ihana postaus kaiken kaikkiaan 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paulina! Tämä oli kyllä kerrassaan mieluinen haaste :)

   Poista
 2. Oi, kiitos haasteesta! :) Täytyypä oikein ajan kanssa selailla postauksia ja poimia parhaat palat..

  Näistä esittelemistäsi saat syystäkin olla ylpeä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että innostuit haasteesta :) Kiitos Raisa!

   Poista
 3. Minullekin tuo sinun takki on ehdottomasti se sinun THE ompelus ja livenä se jää mieleen iloisena pilkkuja meidän harmaiden keskellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni pelkästään somesta tuttu ompelija on muuten tunnistanut mut just tuosta takista :D

   Poista
 4. Wuhuu, aion tulla joka päivä kurkkimaan sun kalenteria. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! On siis isäni lisäksi ainakin yksi seuraaja kalenterilla :D

   Poista

Kiitos kommentista!