Kädentaito messut

marraskuuta 18, 2016

Vihdoin on aika vuoden odotetumpien ja Suomen suurimpien Kädentaito messujen. Ainakin itselläni tulevien messujen fiilistely on yksi iso osa messujen jännitystä. Tänä vuonna messu tunnelmaan pääsi virittäytymään mukavasti etukäteen messukartan tulostamalla. Ei muuta kuin värikynät esiin ja taiteilemaan karttaan kaikki "pakko nähdä" kohteet. Aika mahti systeemi! Onhan väritetyn kartan kanssa suunnistaminen huomattavasti helpompaa kuin ilman sitä. Ei ole aiempina vuosina ollut yksi tai kaksi kohdetta jotka on jäänyt kokonaan löytymättä messu kaaoksessa. Edelleen suosittelen kyllä ostamaan heti kun löydät "pakko saada" kohteen. Ei ole niin sanottua, että löydät uudelleen tuon kohteen kaikkien satojen kohteiden joukosta.


Ensimmäinen messupäivä on nyt ohi ja onneksemme vielä kaksi jäljellä. Aivan huikea päivä takana! En kyllä olisi uskonut sanovani näin, mutta kankaiden osaltahan ensimmäisen päivän saalis jäi odotetumpaa pienemmäksi. Paapiin tilauksesta unohtamani resori sekä Ommellisen Babushka roses vaaleanpunaisena ja okrana joustocollegena. Ah minun kaikkien aikojen kangas rakkauteni! Huomisten ostosten joukkoon saattaa kyllä vielä kankaita päätyä.. Tässä oli kuitenkin minun pakko saada kohteeni. Syy miksi lähes juoksimme ensimmäisenä Ommellisen pisteelle. Jostain syystä valokuvaaja ei aivan ymmärtänyt. Alkoi hyvä mies ihmettelmään, että eikös tässä ollutkaan tarkoitus kiertää kaikkia näytteilleasettelijoita. Kovin innoissani olen myös noista Ommelnetistä löytyneistä klipsuista. Ovat kuulemma varsin kätevä keksintö. Kokeilin kyllä niiden sijasta kerran pyykkipoikia. Hivenen olivat pitkiä, mutta kyllä niilläkin kankaat yhdessä pysyi. Tyyne-Esteriltä teinkin aivan mahtavan löydön, meinaan mittanauha avaimenperän. Vai muistaako joku muka ottaa mitan mukaansa tarvittaessa? Ei ikinä. Nyt se kulkee näppärästi kotiavainten joukossa.Askartelutarvikkeita sen sijaan tulikin ostettua odotettua enemmän. Klemmarikellarista tarttui mukaan mukavasti talviaiheisia leimasimia. Heillä oli muuten oikein mukava ja iloinen, turkulainen mies myyjä. Oli kuulemma emännän firma, mutta hän osaa sujuvasti rahastaa vaikkei askartelusta niin ymmärräkkään. Sinelliltä tuli hankittua hieman tarvikkeita omaan joulukalenteriini ja Fimo massoja. Niitä onkin tehnyt mieleni kokeilla jo pidemmän aikaa. Näistä tarvikkeista osa saattaa näkyä vielä uudelleen blogissa. Ei paljasteta liikaa, mutta suunnitteilla olisi Unelmallisen ensimmäinen joulukalenteri eikä suinkaan kaikki luukut ole ompeluaiheisia..
Helmien talo kaupalle minun tarvitsee kyllä antaa aivan erityis kiitos asiakkaan hyvästä kohtelusta. Aivan hämmennyin kun kädet täynnä yritin saada katseltua lisää ostettavaa niin eräs myyjistä toi minulle suloisen pienien ostoskorin. Heidän valikoimasta löytynyt, kiinni ommeltava kukkaronkehys oli erittäin positiivinen löytö. Sillä minäkin taidan saada jonain päivänä laukun valmistettua. Kuulostaa ainakin huomattavasti helpommalta kuin liiman kanssa sohiminen.


Oikeastihan tarkoitukseni oli esitellä teille enemmänkin messujen tarjontaa. Kävi kuitenkin niin, että omassa ostos innostuksessani unohdin vallan niiden itse messujen kuvaamisen. Onneksi kannoin kotiin näinkin monipuolisen valikoiman tarvikkeita, joten näit edes pienen ripauksen kaikeasta ihanasta. Miten on tyydytkö blogi postausten fiilikseen vai nähdäänkö huomenna messuilla? Mielenkiintoista ja iloista messuviikonloppua!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Huomenna olen tulossa ja pyrin olemaan 10-17 työporukalla :) ehkäpä törmätään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En törmännyt enää viimeisinä messu päivinä yhteenkään tuttuun.. Toivottavasti oli hauska reissu!

   Poista
 2. Oi miten paljon kaikia kivoja ostoksia! Harmi kun messut jää tänä vuonna väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän tuli itse liioteltua tänä vuonna ostosten kanssa kun olin varta vasten säästänyt tätä varten :)

   Poista

Kiitos kommentista!