Roosa nauha -huutokauppa

lokakuuta 13, 2016

Huomenna 14.10 vietetään Roosa nauha päivää. Voisi sano, että jo perinteisesti Saumanvaran -ompeluryhmä järjestää tällöin hyväntekeväisyys huutokaupan, jonka tuotto menee kokonaisuudessaan Roosa nauha -keräykseen. Huudettavana on valtava määrä erilaisia käsityönä valmistettuja ihanuuksia. Viime vuoden potti oli yli 16 000€ ja tänä vuonna tähdätään vielä korkeammalle! Huutokauppaan pääset osallistumaan Saumanvaran sydämestä Facebook ryhmässä.


Ensin näytti siltä, ettei minun koneeni kerkiä käynnistymään ollenkaan huutokauppaa varten. Keksin hieman erilaisen, mutta omasta mielestäni en ollenkaan hullumman idean. Valtava ompelutarvike yllätyspaketti. Mukana on sekalaisesti joustavia ja joustamattomia kankaita sekä melkoinen määrä erilaisia ompelutarvikkeita. Paketilla on painoa yhteensä reilusti yli 3kg!


Tuli sitä onneksi ommeltuakin. Mustavalko pilkullinen huppumekko vaaleanpunaisilla yksityiskohdilla on kokoa 116cm. Vähän arveluttaa tuo mustavalkoinen pienen tytön vaatteissa. Aika paljon viime aikoina on kuitenkin tuollaisia väri yhdistelmiä näkynyt. Toivottavasti huutajien joukosta löytyy äiti ihmisiä, joiden tytär suostuu mustavalkoiseen pukeutumaan.


Ompelin huutokauppaan myös erittäin käytännöllisen, hupullisen tuubihuivin. Huiveja voi ostaa myös Unelmallisen puodista. Jos halut ommella huivin itse, tekemäni ohje löytyy täältä, klik. Huutokauppassa on tällä kertaa Roosa nauha väreihinkin sopiva pinkki huivi valkoisilla pilkuilla. Huivin kokonaispituus on noin 150cm. Aika passeli asuste viimaisessa syyssäässä.


Onnea huutokauppoihin!

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Mahtava idea tuo paketti! :) ... ja edelleen mulla on tuo huppuhuivi tekemättä, vaikka sinä siihen niin hyvät ohjeetkin joskus tänne teit....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä osallistumassa huutoonkauppaan ja nappaa paketti itsellesi ;) Hyvä kun mainitsit, lisäsin ohjeen linkin tuonne tekstiin :)

   Poista
 2. Kiva idea tuo ylläripaketti! Mustavalkoinen on ainakin minun tuttavapiirissä tällä hetkellä oikeinkin suosittu, ihan pienilläkin lapsilla.. Rusetti takana on kiva yksityiskohta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mekon suosio yllätti minut täysin, taidankin olla yksi harvoista joka kammoksuu mustavalkoista pienillä :D

   Poista
 3. Aivan ihanan näköinen huppumekko! Ja eihän se täysin musta-valkoinen ole, ihanat pinkkitehosteet ja pilkkukuosi näyttää tosi kauniille yhdistelmälle! Ja yllätyspaketti on myös ollut varmasti haluttua tavaraa:) Huikean potin saitte kasaan! Hyvä te:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pinkit tehosteet tuo kyllä kaipaamaani raikkautta mekkoon. Yllätyspaketista tuli onneksi sen verran mitä toivoinkin :)

   Poista
 4. Suloinen huppumekko, todella hurmaava! Hieno potti teiltä onkin jo tullut keräykseen, hattua nostan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämän vuoden potti ylitti kyllä kaikki odotukset, yhteistyössä on mahtava voima :)

   Poista

Kiitos kommentista!