Vaaleanpunainen Babushka roses

syyskuuta 30, 2016Ensin ei meinannut tulla mitään. Katselin ja ihailin kangasta vitriinin hyllyllä. Joka päivä se pyysi päästä vaatteeksi. Eri vaatteeksi. Yhtenä päivänä huppariksi, toisena taas legginseiksi. Aina aamulla olisin siihen uuteen vaatteeseen jo halunnut pukeutua. Kerran jo nostin kankaan vitriinistä leikkuu pöydälle. Olin valmiina kaavojen kanssa, sakset kädessä. Ei riittänyt rohkeus. Pari päivää se siinä pöydällä loikoili odottamassa, kunnes pääsi takaisin vitriiniin. Halusin varmistaa, että vaatteelle tulisi varmasti käyttöä. Olisi jo hieman liian ankaraa katsella ensin kaihoisasti pelkkää kangasta ja seuraavaksi pilalle mennyttä vaatetta. Siinä minä illan istuin sakset kädessä kangasta tuijottaen. Monta kertaa nousin ylös valmiina leikkaamaan, mutta aina joku pirulainen sai istumaan takaisin alas.
 Kyseessä on tietenkin Elina Antilan suunnittelema Babushka roses, vaaleanpunainen joustocollege. Jo Pehemiän aikaan ostettu. Nykyisinhän Pehemiän kankaat löytyy Ommelliselta. Kyllä tätä vielä trikoona löytyisi. Hieman siitä ne legginsit edelleen houkuttaisi.. Mekon olenkin trikoosta jo ommellut. Löydät sen täältä, klik. Tästä hyvin marinoidusta joustocollegesta ompelin lopulta hupparin. Niille on aina käyttöä. Kesällä ja talvella, jos sattuu asumaan Suomessa. Kaavaksi kun valikoi vielä monesti hyväksi todetun on epäonnistumisen riski minimaalinen. Tarvitseeko näin upea kangas edes muuta? Ps. taskuihin löytyy ohje täältä, klik. Idea rikasta viikonloppua!

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Kaunis kuten aina ❤️ Itsekin hilloan ihanimpia kankaita. Monen kanssa vaan käy niin, että lopulta myyn ne pois, kun maku muuttuu! Pitäisikin vaan reilusti ommella ne suosikitkin 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Itselle on nyt käynyt noin vähemmän kivojen kanssa kun aikansa niitä katselee ne näyttää aina vain vähemmän kivoilta :)

   Poista
 2. Herkullinen yhdistelmä nuo kumpparit ja college :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne sopii kyllä vallan täydellisesti yhteen :)

   Poista
 3. Kaunis tunika:) Mulla on vähän sama juttu, että niitä ihanimpia kankaita ei millään raaskisi leikata, rohkeutta pitää kerätä hyvin pitkään. Ja suunnitelma täytyy olla just täydellinen. Höm..tässä juuri pyörittelen ompelupöydällä reilu vuosi sitten ostettua kangasta, josko uskaltaisi sen pilkkoa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rohkeasti vaan sakset käteen, kyllä siitä hyvä tulee :)

   Poista
 4. Kaunis tunika, kuosi on aivan ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuosi on kyllä kaikkien aikojen suosikkini, aika monessa värissä tätä jo kaapista löytyy ja lisää on tulossa :)

   Poista
 5. Sinulle tämä tunika sopii todella hyvin, kaunis lopputulos! Ihanat kuosit eivät juuri sen kummempia kaipaa, kuin hyvin istuvan kaavan ja tässä kyllä näyttää istuvalta. Ihan samalla tavalla minullekin käy aarre-kankaiden kanssa, ei niitä uskalla ihan helpolla lähteä leikkamaan :). Pitää rauhassa tuumata ja kangasta hillota kaapissa riittävän pitkään, jotta idea jalostuu oikeaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harvemmin tulee kyllä vähemmän kivoja kankaita hiillottua ja ompeluun ryhtyminenkin on helpompaa. Epäonnistumisen pelko on lähes olematon kun kyseessä on vain ihan kiva kangas :)

   Poista

Kiitos kommentista!