Valkoinen Babushka roses

elokuuta 07, 2016

Lämmin kiitos kaikille suruuni osaa ottaneille. Kiitos tuesta ja kauniista kommenteista <3


Hommahuoneen värihaasteen väri oli heinäkuussa valkoinen. Valkoinen on puhtauden, viattomuuden ja ilon väri. Minusta valkoinen kuvastaa hyvin myös mahdollisuutta ja uuden alkua. Heinäkuussa ei tullut montaa hetkeä ompelukoiden äärellä vietettyä, joten haaste jäi valmiista suunnitelmasta huolimatta suorimattamatta ajallaan. Heinäkuu oli niin musta, että valkoinen sopiikin paremmin minun elokuun väriksi. Olen pikku hiljaa jatkanut ompeluita. Sellaisia helppoja ja yksinkertaisia töitä itselleni. Ei tarvitse miettiä mitään. Saa vain suristaa sauman toisensa perään. Antaa ajatusten juosta, tarttumatta niihin.
Valkoinen Babushka roses trikoo on Pehemiältä. Timanttimekon kaava on omaa käsialaani. Aikaisemmin kokeilin kaavaa mustana pitkähihaisena. Löydät sen täältä, klik. On muuten ehdottomasti yksi suosikki kaavani nykyään. Ihanan väljä ja rento mukavuus vaate.
 Tänään on paras tämä päivä.
Ei tule toista, ei erilaista eikä samanlaista.
Elämä on nyt.

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Kauniita ja viisaita sanoja, ihanat kuvat ja mekko. Eilen tuli kuluneeksi vuosi isäni kuolemasta. Vuosi on aika, jolloin käy läpi aikaan liittyviä muistoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ensimmäinen vuosi taitaa olla se kaikkein vaikein.. Lämmin halaus sinulle <3

   Poista
 2. Viisautta ❤️ Ja kaunis mekko!

  VastaaPoista
 3. Saumojen surruttelu on hyvää, hiljaista terapiaa. Ihana mekko. ♡

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Olen myös todenut, että käsityöt on parasta terapiaa! Voimauttavaa ja antaa tilaa omille ajatuksille. Täkä(kin) on tosi kaunis vaate! Mun pitäisi myös kokeilla tehdä itse timanttimekko, en vain ole uskaltanut vielä ryhtyä tuumasta toimeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Välillä ommellessa tulee kyllä yllättäviäkin oivalluksia kun antaa vain ajatus juosta. Ei muuta kuin tuumasta toimeen, timanttimekko on ihan huippu!

   Poista
 5. Lämmin ajatus sinne <3 Muista, että elämä kantaa! Ihana malli, tuolla mallilla haluaisin kyllä itselleni tunikan, kunhan löytyisi mukavan retro kangas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 En ollenkaan ihmettele, että sinunkin kaapissa olisi paikka tämän malliselle vaatteelle :)

   Poista
 6. Käsillä tekeminen on parasta terapiaa! Kaunis mekko! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, on hieman helpompi ollakin kun on jotain tekemistä. Kiitos <3

   Poista

Kiitos kommentista!