Yllätys!

kesäkuuta 28, 2016

Yllätyspussi, yllätyspussi! Niin minä olin taas mukana ompeluryhmän yllätyspussin ostossa. Tietenkin kiireellä, mitään miettimättä. Ei ole tainnut ihan kaikki Konmarin ohjeet iskostua päähäni kun napsu sormet on heti valmiina vaikka ei tiedä edes mitä on ostamassa. Intoa piukassa sitä taas kipitettiin postiin pakettia hakemaan. Rehellisesti sanottuna innostus meinasi kyllä kadota pakettia avatessa. Ensimmäinen ajatus oli yksinkertaisesti kamala! En olisi ikinä tilannut, jos olisin tiennyt. Mihin ihmeeseen sitä on taas ihminen itsensä laittanut. Vielä ommella pitäisi tuo hirvitys. Samassa visio iski kuin salama kirkkaalta taivaalta, mitään varoittamatta ennen kuin selvisin edes alku järkytyksestä. Kankaasta on pakko saada haaremihaalari! 


Melkoinen liito-oravan puku siitä lopulta tuli. Ei tuo kangas oikein vieläkään minua miellytä, mutta käyttöön tämä on päässyt. Haalarin malli on niin mainio ja onhan tämä ihanan viileä kotivaate. Kaava on muokattu yhdistelemällä haaremihousujen ja Ideoi blogista bongatun tunikan kaavaa. Pari tunikaa olen aikaisemmin tehnyt tuolla kietaisu mallilla. Löydät ne täältä, klik ja klik.Yllätys kangas on Vimmalta. Tämän onkin minun ensimmäinen Vimman kangas. Kuuluisasta Letti kuosista olen joskus haaveillut, mutta siihen kilpajuoksuun olen aina ollut liian hidas.


Muksaa viikkoa kaikille!

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Minusta tuo kuosi on hauska! :) Tuollaista haalarityyppistä asua en ole koskaan osannut itse käyttää, vaikka ne toisten päällä kivoilta näyttääkin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haalarissa kuosi kyllä toimii hyvin. Itse olen tykästynyt haalareihin vaikken kyllä koe, että ne näyttäisi päällä mitenkään hyviltä :D

   Poista
 2. Hauska kesäasu! Onneksi en itse ylläriä ottanut, en olisi ehtinyt ommella sitä juhannuskiireissä. Vimman kuoseissa osa on ihania ja osa kamalia, tämä siltä väliltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää on varmaan ensimmäinen kangas minkä ompelin heti kun kangas oli kuiva, iski niin kauhea inspiraatio :)

   Poista
 3. Samoin kuin edelliset....hauska :) Olisi mukava omistaa yksi tuollainen haalari, vaikka oloasuna jos ei muuten!

  VastaaPoista
 4. Mainio oloasu, näyttää tosi mukavalta päällä. Jotkin kuosit kolahtaa, jotkut ei. Näin vaatteena tämä kuosi näyttää ihan kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuosi kyllä sopii tähän ja näyttääkin paremmalta kuin ensi näkemältä paketissa :)

   Poista
 5. Aikas hauska asu, kotoiluun varmasti mitä parhain:) Yllätyspussissa on aina tietysti se riski, että kangas ei välttämättä ole mieleinen. Mutta niin vain sait visioitua kankaasta asun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on kyllä ollut ahkerassa käytössä oloasuna :) Riskinä on saada kamala kangas, mutta yllätys kankaiden kanssa oppii itsestään uutta. Viimeksi ymmärsin, että lyhyt kellon mukaan ompelu ei ole oikein sovi minulle nyt taas ymmärsin, että rumastakin kankaasta voi saada kivan asun :)

   Poista

Kiitos kommentista!