Harmaita ruusuja ja arvonnan voittaja

toukokuuta 26, 2016

Syntymäpäivä arvonta päättyi eilen. Kiitos kaikille osallistuneille ja tervetuloa uusille lukijoille! Toivottavasti viihdytte Unelmallisen matkassa. Arvonta on suoritettu tällä kertaa hyvin perinteisesti, arvat kippoon ja yksi onnekas nimi ylös. Mafi toimi virallisena valvojana. Ei kovin innostuneena sellaisena. Se harmittaa poikaa sadesää ja minä pirullisena vielä laitoin kippoon paperilappuja herkkujen sijasta. Ei ole helppoa koiran elämä. Arvonnan voittaja on (kuulethan rumpujen pärinän) Marika Vidberg. Kommentissa ei ollut sähköpostiosoitetta, joten laitathan minulle yhteystietosi sähköpostiin kati.ylkanen(at)icloud.com niin saadaan arvonta palkinto postiin. Onnea voittajalle!


Ostin Majapuulta toisenkin palan Leena Renkon suunnittelemaa Ruusut digitrikoota, musta harmaata. Kaikenlaiset ruusut taitaa olla minun kesän hitti kuosi tänä vuonna. Vaaleanpunaisesta ruususta ommellun tunikan löydät täältä, klik.


  
Tykkään takaa hieman pidemmästä ja väljästä helman mallista. Rinnan alle tai paremminkin tarkoitukseni oli tehdä sauma rinnan alle, jotta kangas riittää. Framilon rypytyksenkin saa kätevästi saumaan. Olen varmaankin saanut jonkun oikosulun kangasta leikatessa, ei ihan osunut sauma kohdallensa. Tunika pyrkii väkisin ylöspäin ja sauma rinnan päälle :DIloista loppuviikkoa!

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Ruusut toimii aina ja muutkin kukkakuosit etenkin kesällä. Tosi nätti myös tuo edellisen postauksen mekkonen. Aina ei sitä ompelusuunnitelmat mene ihan putkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kukkamekot kyllä kuuluu kesään :) Viime aikoina on kohdalleni sattunut harvinaisen paljon ompeluksia missä kaikki ole mennyt ihan putkeen..

   Poista
 2. Sinulle sopii kyllä kauniisti tämä malli ja tosiaan, ruusut sopivat kesään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän nuo ruusut kaipaisi mielestäni väriä kaveriksi :)

   Poista
 3. Sievä! Tykkään juuri tuosta väristä, kiva ja hillitty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oma silmäni vaatii hieman totuttelua hillittyyn vaatteeseen :D

   Poista
 4. Ihan kesäinen teeppa, just sun näköinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Omia suosikkeja on kyllä just tämän malliset tunikat :)

   Poista
 5. Kivalle näyttää tämäkin, itseasiassa oikein hyvälle :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis tämäkin:) Sinulla onkin nyt ihania ruusu- ja kukkamekkosia kesää varten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lisää on tulossa, Babushka roset on vielä ompelematta :)

   Poista

Kiitos kommentista!