Nurinkurin

huhtikuuta 29, 2016

Se on kuulkaa kangas rakkautta! <3 Mikä tuuri kävi, että sain kotiuttaa tämän kankaan Verson puodista. Monet varmasti tietää, että kyseinen kauppa on kuuluisa viiden minuutin loppuun myynnistä. Harvemmin, en oikeastaan koskaan lähde mukaan tähän kilpajuoksuun. En lähtenyt tälläkään kertaa. Ilokseni voin kertoa Verson puodin parantaneen kankaiden saatavuutta huomattavasti. Enää ei tarvitse olla kellon kanssa kärkkymässä ja napsu sormi valmiina hyökkäykseen kun kankaat julkaistaan verkkokaupassa. Tykkään! Aivan valtava parannus kaupan toimintaan. Kyseisen kankaan julkaisu oli mennyt minulta vallan ohi. Sattumalta eksyin Verson puodin sivuille katselemaan kankaita. Siellähän se oli, haaveilemani Nurinkurin trikoo ostajaansa odottamassa.

  On suotavaa miettiä jo kangasta tilatessa, mitä meinaa aarteesta ommella. Minun kaltaisen kangashamsterin on kyllä syytä pitää vitriinin hyllytkin täynnä kauniita kankaita. Iskee muuten pakokauhu, kauhea ahdistus ja pakollinen tarve tilata lisää kauneutta. No, mutta kuitenkin tämä kangas ei halunnutkaan vain mekoksi. Se olisi halunnut metri tolkulla erilaisiksi vaatteiksi. Hillitsin kuitenkin, sanoisinko jopa ihailtavasti, itseni ja osto haluani. Nurinkurin pääsi huiviksi, legginseiksi ja kymmenen sijaan vain yhdeksi mekoksi. Koska kaikki nämä yhdistettynä olisi kokonaisuus jopa minun silmääni liian kirjava, ompelin mustan tunikan legginsien ja huivin kaveriksi. Nurinkurin tunikasta tuli aivan erityisen mukava. Todella leveä helma, rypytettynä framilonilla yläosaan sopivaksi. Ei muuten näy maha makkarat. Oikeastaan ei näy koko maha eikä takapuoli. Musta tunika muistuttaa Papun Kanto mekkoa, josta oman inspiraationi lähteet ovat ehkä idean saaneetkin. Itse olen löytänyt idean mekkoon Kätilön käsistä ja Mumintalo blogeista. Kiitos vinkistä! Vihdoin on minunkin versioni edennyt suunnittelu tasolta valmiiksi vaatteeksi. Pitää varmasti kokeilla tätä vielä uudelleen yksivärisenä tai kuosillisena.

Ei tule vappua ilman kaasupalloa. Tänäkin vuonna piti sellainen torilta käydä hakemassa, eihän koskaan voi olla liian vanha hauskan pitoon. Tällä kertaa tulikin valittua oikein veikee kaveri, meinasi vallan tyrmätä minun ja pyrki karkuun kesken kuvausten. 
Hauskaa ja värikästä vappua!

You Might Also Like

22 kommenttia

 1. Oi miten ihanat! Tuo musta kanto-tyyppinen mekko sopii sulle ja tuon nurinkurinin pariksi kuin nenä päähän!! ❤❤ ihana nähdä meikäläisen puuhista inspiraation saanut ompelus ❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3 Tykkään ihan hurjasti tuon mekon mallista!

   Poista
 2. Kirjoitat, ettei näy mahamakkarat.... mut tiedätkö, minä olin ihan varma, että kerrot lopuksi olevasi raskaana! Oletko ajatellut, että tuollainen rypytys näyttää äitiysmekolta? Enkä sano tätä moitteena. Itse olen oikeasti lihava ja opetellut olemaan käyttämättä telttoja.Nyt vähän kiloja pois saaneena totean todeksi sen, mitä muut ovat yrittäneet sanoa - sittenkin myötäilevä tunika on parempi kuin "kaiken peittävä". Ja kun sinulla mitään kiloja edes ole piilotettavana. Sinuna tekisin itselleni vain vartalon myötäisiä tunikoita. Paitsi jos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, en ole raskaana nyt enkä toivottavasti koskaan :D Itselleni on pääasia, että vaatteet tuntuu mukavilta ja joskus on syystä tai toisesta päiviä kun haluaa pukeutua telttaan :) Teltta voi näyttää äitiysmekolta, mutta eikös useat raskaana olevat nimenomaan pyri korostamaan vatsaansa vartalonmyötäisillä vaatteilla :)

   Poista
 3. Ihanan mallinen tuo musta, näyttää tosi hyvältä sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paulina! Samalla mallilla tehtyjä saattaa tulla vaatekaappiin enemmänkin :)

   Poista
 4. Tuota mustaa tunikaa legsuineen liputan minäkin, ihana ja päälläsi kaunis asu ❤️ Kivaa vappua!

  VastaaPoista
 5. Molemmat asut ontosi kivat! Tuo värikäs kangas onkin ihan vappuun sopiva, ilonen ja villi :)

  VastaaPoista
 6. ivan ihanat setit olet tehnyt! Tuo on kyllä ihanan karkki kangas :)

  VastaaPoista
 7. Kumpikin setti on aivan ihana! Kivan värikäs tuo nurinkurin-kangas..

  VastaaPoista
 8. Musta tunika ja nurinkurileggarit on ihana yhdistelmä <3 Tuo nurinkurin-kangas on kyllä ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Musta korostaa mukavasti nurinkurin värejä :)

   Poista
 9. Musta tunika on ehdottomasti mun suosikki, kauniin mallinen:) Ihanan värikäs ja hauska kuosi tuo nurinkurin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekin mustan tunikan mallista ihan hurjasti, ei varmasti jää viimeiseksi :)

   Poista
 10. Tunikat ovat kauniita molemmat ja sopivat kummin päin vain :)

  VastaaPoista
 11. Ihanat on kaikki vaatteet! Niin iloiset kuvat, tulin oikein hyvälle mielelle :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!