Eläimellistä menoa

huhtikuuta 15, 2016

Vuorossa on Vaapula blogin keväthaasteen kolmas osa, eläimellistä menoa. Meinasin jo perua oman osallistumiseni sen pirskatin saumurin takia. Ei tuo ole vieläkään kotiutunut, mutta minä päätin muistella ompelu taipaleeni alku aikoja ja ommella vaatteen ilman saumuria. Löytyyhän ompelukoneesta tarvittavat jousto-ompeleet. Jälki vain ei ole yhtä siistiä minun silmääni. Ehkä minä yhden tunikan itselläni kestän. Tarvitseeko, sitä omaa tunikaa edes niin kriittisesti nurjalta tarkistella. Pitää ajatella positiivisesti, ellei saumuri olisi hajonnut ja minun aikani käynyt hieman ahdistavaksi olisi haasteen lopputulos todennäköisesti huomattavasti tylsempi. Nyt sanoisin, että lopputulos on aivan mahtava, hauska ja erilainen! Pahoitteluni hieman normaalia huonommista kuvista ja minun kärsivästä olemuksestani. Kaikki johtuu lihaskrampista selässä. Ei aivan sujunut kuvaaminen kuten yleensä :)Uskotteko pöllön höyhenet on aivan oikeasti leikattu tilkuista! Siis kyllä, minä hyödynsin tilkkuja ja vieläpä aivan omasta tilkkulaatikosta löytyviä tilkkuja. Kauemmin Unelmallisen tarinaa seuranneet varmasti muistavat, että edes Vaapulan syyshaasteen, tilkkusota ei minun tilkkuja vähentänyt. Lisää tuosta haasteesta voit käydä lukemassa täältä, klik.Nyt toivotetaan, ei pöllömpää viikonloppua! Kannattaa käydä kurkkaamassa myös muiden haasteeseen osallistuneiden työt täältä, klik.

You Might Also Like

24 kommenttia

 1. Jee ,tilkut hyötykäyttöön!! :D Oi kun siitä tulikin hauska! :) Toivottavasti saumuri kotiutuu ja selkäsi paranee pian..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Löysin minäkin vihdoin niille tilkuille käyttöä :D Aivan kuin kohtalon ivaa, että juuri kerkesin sinulle kehua kuinka selkä on pysynyt kunnossa :)

   Poista
 2. Hyvä sinä, selätit tilkut! Mahtavan hauska ja todellakin erilainen tunika. Loistavaa, että sinä (ja muut osallistujat) olette tuoneet tällaisia mainioita oivalluksia haasteeseen, ihan näistä alkaa omakin pää tulvia ideoita mihin voisi soveltaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä sinun haasteet ovat kyllä niin saanut minut ylittämään itseni, iso kiitos siitä! :D Tämän tyylisiä tilkkutöitä voisin hyödyntää vielä tulevaisuudessakin :)

   Poista
 3. Voi, hauskuus! Noinhan voisi hyvin tehdä jonkun roolivaatteenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ajattelin kanssa, että tämä menisi hyvin vaikka naamiaisissa :)

   Poista
 4. Voi kuinka upea, tuossahan olisikin nyt idea vappuvaatteeksi tytöille jos joku haluaa uutta asua. Kiitos tuhannesti ideasta, tämä täytyy näyttää tytsyille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vappu asunahan tällainen olisi oikein hyvä :) Ihanaa, että innostuit ideasta!

   Poista
 5. Super hauska :) Aikuisellakin voi olla jotain leikkisää, kuten tämä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pieni leikkisyys on hyvästä, ei pidä ottaa elämää liian vakavasti :)

   Poista
 6. Aivan mahtava,tämä on kyllä ihan huippu.Siorastaan rakastuin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Sinunkin pitää kokeilla tällaista :)

   Poista
 7. Oi että miten hauska idea!! Viime talvena muuten suunnittelinkin pojalle pöllöpaitaa merinovillatilkuista, mutta en oikein keksinyt miten yhdistelisin tilkut. Pidetäänpä tämä siis mielessä, vaikka ensi talvea ajatellen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Merinovilla voisikin olla hyvä materiaali tähän, kannattaa ehdottomasti kokeilla :)

   Poista
 8. Hieno idea ja tilkuissa hyvät värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mietin ensin kuviollisia tilkkuja, mutta valitsin kuitenkin lempivärini :)

   Poista
 9. Todella hieno ja luova tunika! Joskus tosiaan koneen hajoaminen tuottaa luovia ratkaisuja, olen minäkin tämän joskus kokenut...Tilkkuja olisi minullakin varastossa, tuskin kuitenkaan jaksaisin noin suuritöistä vaatetta niistä tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ajattelin itsekin, että tässä tunikassa on kauhea homma. Eipäs ollutkaan, sulkien ompelu kävi lopulta käden käänteessä :)

   Poista
 10. Wau! Todella upeaa tilkkujen käyttöä, hauska ja luova lopputulos. Toivottavasti selkäsi on jo paremmassa kunnossa ja saumuri kotiutunut :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulle taitaa sopia tällaiset erikoisemmat tilkkutyöt :) Ei vieläkään, selkä pysyy jotenkuten hallinnassa pillereillä ja saumuri kotiutuu tänään ehkä.. Kyllä se selkäkin siitä leppyy kun pääsee ompelemaan, toivottavasti :)

   Poista

Kiitos kommentista!