Värikäs kevättakki

maaliskuuta 10, 2016

Myönnettäköön heti aluksi nyt haisee oma kehu, mutta niin olen tyytyväinen uuteen kevättakkiini. Kuten osa on varmasti jo instgramista huomannut, löysin Eurokankaasta täydellisen kankaan. Oi oi meinasin pyörtyä niin ihana kangas on! Tästä olisi saanut mielettömät verhot, mutta olin jo edellisellä kerralla ostanut verhokankaat. Ei tarvinnut kauan miettiä kun keksin, että täydellisestä kankaasta saisi mahtavan kevättakin. Hauskan, pirteän ja värikkään. Aivan minun näköisen. Värikäs takki ja kumisaappaat jalkaan, se on minun tyyliäni parhaimmillaan. 
Kerran jo kerkesin asioimaan Eurokankaassa uudessa takissa. Myyjät olivat kerrassaan innoissaan. Oma myyjäni halusi oikein ottaa kuvan kaupan ylemmälle taholle näytettäväksi. Ei ole ennen niin käynyt. Takki on herättänyt jopa enemmän huomiota kuin osasin aavistaa. Se ei ollut ihan tarkoituksen mukaista. En minä seinäruusuna halua kulkea, mutta jopa lähikaupan mies myyjät ovat aloittaneet keskustelun takistani. Kyllähän tuntemattomat naiset saattaa kehua toistensa vaatteita, mutta miehetkin. Olen ymmärtänyt, ettei suurin osa miehistä huomioi naisten vaatteita.

kevättakki, ompelu, kumisaappaat,Ompelin takkiin hieman mustia yksityiskohtia. Kaavan pohjana on sama kuin edellisissä takeissani klik ja klik. Pieniä muutoksia tein tällä kertaa. Muokkasin helmaa leveämmäksi ja rypytin, sivusaumoihin tein kaaritaskut ja jätin vyötäröltä kiristyksen pois. Jos/kun vielä teen takin tällä kaavalla pidän kyllä vyötärö kiristyksen. Onhan tässä vetoketjukin enemmän toisella puolella. Tarkoituksena oli tehdä nappilista, mutta se näytti paremmalta ajatuksen tasolla kuin valmiina.


kevättakki, ompelu, kumisaappaat,

Värikkäitä kevätpäiviä kaikille!

You Might Also Like

32 kommenttia

 1. Wau, todella hieno takki! Musta napitus on tosi kiva ja ihanan isoja napit kankaassa.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Kaava on oma, en ole löytänyt tämän tyylistä valmiskaavaa.

   Poista
 3. Ihanan pirtsakka takki, niin sun näköinen!!

  VastaaPoista
 4. Ihanan iloinen ja pirteä koko postaus! <3

  VastaaPoista
 5. Oletpas hauskan kankaan löytänyt, ihan on sinun näköisesi! :) Takki on niin kauniin mallinen ja mustat yksityiskohdat sopii siihen kyllä kuin nenä päähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mustat yksityiskohdat korostuu kivasti kankaasta :) Tykkään itse hirmuisesti tästä takin mallista!

   Poista
 6. Aivan ihana takki, niin pirtsakka ja persoonallinen :)

  VastaaPoista
 7. Siinä se kangas sitten on! No en yhtään ihmettele, että herättää huomiota miehiä myöten. Oikea ilopilleri harmauden keskellä! Wautsi !!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmauden keskelle tarvitsisi aina enemmän värejä, pysyy mielikin iloisempana :)

   Poista
 8. Hienoa jälkeä! Ei vitsi miten iloinen takki, ihan varmasti saat huomiota missä kuljetkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En tullut ajatelleeksikaan kuinka paljon voi takilla herättää huomiota :)

   Poista
 9. Ihana takki! Kiva yksityiskohta nuo mustat napit =) Minullakin on takin ompelu suunnitteilla, kunhan vaan uskaltaisin ryhtyä toimeen. T. Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rohkeasti vaan, hyvin se menee :) Ompelun iloa sinulle!

   Poista
 10. Huippu takki, ihanan iloinen ja pirteä! Varmasti herättää huomiota värikkyydellään, eihän Suomessa vaatekaupoista saa kuin harmaata ja mustaa, ainakaan näin talviaikaan. Kiva malli takissa, tykkään hieman sivussa olevasta vetskarista ja mustat yksityiskohdat terävöittävät kokonaisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mitä olen seurannut, ei meinaa enää kaikista kangaskaupoistakaan saada värejä.. Terävöittää, juuri oikea sana kuvamaan mustia yksityiskohtia :)

   Poista
 11. Aika huikea takki! Ei ihme jos herättää ihastusta ja keskustelua :) Tykkään tosi kovasti tuosta sivussa olevasta vetskarista, ja muutenkin takissa on kivoja yksityiskohtia. Nappisuoritus, etten sanoisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Päivittäin joku aloittaa keskustelun takista :) Tähän oli mukava tehdäkin yksityiskohtia kun erottuvat selkeästi :)

   Poista
 12. No tämä herättää varmasti huomion, ja tarkoitan positiivisessa mielessä:) Loska ja räntä ei tunnukkaan yhtään pahalle, kun tämän takin laittaa päälleen:) Niin upea ja kauniisti istuva takki, että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja hyvä mielihän muiden kehuista aina tulee :) Kiitos!

   Poista
 13. Mahtava! :) vielä on mulla se ensimmäinen takkikin tekemättä. Pojalle löytyisi leikattuna jo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aloittaminen se yleensä, ainakin minulla on haastavinta :) Kyllä se sitten valmistuu kun inspiraatio iskee!

   Poista
 14. Aivan ihanan värikäs takki! Wau!

  VastaaPoista
 15. Tää on kyllä niiin herkullisen näköinen <3 Ja nuo mustat yksityiskohdat passaavat just hyvin näin värikkääseen takkiin ^_^ Ei ihme että on herättänyt ihastusta muuallakin kuin blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kokeilin ensin värikkäitä yksityiskohtia, mutta eihän ne kankaasta erottunut :)

   Poista
 16. Wau! Upea takki, musta kyllä kivasti antaa tuolle huikealle kankaalle lisää ilmettä. Tällaisia mielen ilostuttajia tarvitaan tänne suomalaiseen värimaailmaan lisää! Huomasinkin joko instassa tai facebookissa Eurokankaan postanneen tämän takin kuvan, ansaitusti olet saanut siitä huomiota. Hieno on :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen samaa mieltä,kun sää on usein kovin harmaa tarvitsi elämään enemmän värejä :) Minä ihan hämmennyin takin suosiosta ja Eurokankaan julkaisusta, monesti olen ommellut EK:n kankaista, mutta eivät he ennen ole minun julkaisua jakaneet :D

   Poista

Kiitos kommentista!