Mustavalkoista

maaliskuuta 24, 2016

Mustavalkoinen on osa Vaapulan keväthaastetta sekä Hommahuoneen värihaastetta. Kannattaa käydä kurkkaamassa mitä muut haasteisiin osallistuneet ovat saaneet aikaiseksi. Mustavalkoinen haaste ei ollut aivan niin helppo minulle kuin kuvittelin. Saatan olla hieman mustavalkoinen ajattelultani, mutta harvemmin vaatetuksessa. Mustavalkoiset vaatteet kuulostaa niiiin tylsältä! On kyllä olemassa kivoja mustavalkoisiakin kuoseja, mutta harvemmin minä niitä suosin. Ainakin mustavalkoiset vaatteet kaipaa jotain erikoisia yksityiskohtia ym. Koska kyseessä on haaste ja minä olen hieman ihastunut raitoihin, otin haasteeksi ommella ei niin tylsää mustavalkoista. Jää kumminkin vaatteet käyttämättä jos ne ei tunnu omilta. En nyt aivan menisi sanomaan, että nämäkään tuntuu, mutta ainakin keksin oikein hauskan näköisen mustavalko raidallisen kokonaisuuden.
Sivukappaleessa on hyvin huomaamattomat taskut. Niiden paikkaa pitää kyllä hieman muokata. Nyt ei mene kädet taskuun mukavasti. Sehän saattaa olla hyväkin asia, ei ainakaan tule seisoskeltua kädet taskuissa. Aikaisemmin ompelemani hupullinen tuubihuivi sopii loistavasti tähän kokonaisuuteen. Ohjeen hupullisen tuubihuivin ompeluun löydät täältä

Mukavia pääsiäisen pyhiä!

You Might Also Like

24 kommenttia

 1. Tämä asu ei tosiaan ole tylsä, vaan hauska vaikkei värejä ole käytetty. Nämä sinun ompelemasi vaatteet ovat aina niin hyvän mallisia ja näyttävät istuvan kauniisti. Nuo sivukaitaleet ja niihin "piilotetut" taskut täytyy pitää mielessä, kun tule inspiraatio ommella jotain itsellekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo sivukappaleet kaventaa mukavasti kun pelkkä vaakaraita tekisi todella leveän näköiseksi :) Huomaa sitten laittaa taskunsuu riittävän alas, jottei käy kuten minulle ja jää taskut käyttämättä :D

   Poista
 2. Ihana ja ennenkaikkea hauskalla tavalla leikkisä asu!! Tällaisen minäkin haluaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei muuta kuin alat ompelemaan tällaista :)

   Poista
 3. Onpas kiva kokonaisuus. Sopii yhdessä ja erikseen käytettäviksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulla onkin juuri suunnitteilla kokonaan musta tunika käytettäväksi kuosi legginsien ja näiden raidallisen kanssa :)

   Poista
 4. Mustavalkoinen näyttää aina hyvältä! Leggarit on super kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekin legginseistä ne voi yhdistää monenlaiseen yläosaan :)

   Poista
 5. Todella hienosti yhdistetty raitaa ja mustavalkoista!

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää! Mustavalkoinen toimii aina. Kiva idea nuo taskut sivussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä kun seuraavaan versioon muokkaan taskut alemmas niin ne toimii paremmin :D

   Poista
 7. Todella raikas kokonaisuus! Kivasti olet kyllä yhdistänyt tuota raitaa, kokonaisuus ei ole rauhaton vaan todella mukavan näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän suunnittelu vaiheessa kyllä hirvitti tuleeko kokonaisuudesta levoton :)

   Poista
 8. Vaan kylläpä mustavalkoisestakin saa pirteää ja hauskaa:) Ihana asu! SInun tunikat ja mekot istuu aina niin kauniisti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin paljon olen töitä kaavoituksen kanssa tehnyt, että on ihana kuulla muidenkin huomaavan hyvän istuvuuden :)

   Poista
 9. Tämä mustavalkoinen asu on kaikkea muuta kuin tylsä, todella hieno näyttävä asu :)

  VastaaPoista
 10. Minä ihan rakastuin noihin legginsseihin. Tuollaisia täytyy tehdä syksyllä meidänkin tytöille! Ihanan iloinen asu muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekin hurjasti näistä legginseistä. Keksin idean siitä kun mietin, miten saa raidalliset legginsit ilman, että paksut jalat näyttää entistä paksummilta :)

   Poista
 11. Ihan hirmukivat nuo raitaleggarit. Tuommoset voisin itsekin haluta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei muuta kuin ompelemaan. Äkkiäkös Pikku Akka tällaiset itselleen surauttaa :)

   Poista

Kiitos kommentista!