Kangastaulut ompeluhuoneeseen

maaliskuuta 05, 2016

Eräässä ompeluryhmässä on tapana pitää yhteinen virtuaali ompelu tuokio perjantaisin. Ryhmä ompelijoita kokoontuu kukin tahollaan ompelukoneiden ääreen klo 21-23. Tarkoituksena on ommella jotain valmista annetulla aiheella, sovittuna aikana. Eilen minäkin uskaltauduin mukaan ensimmäistä kertaa. Tällä kertaa tilattiin sokkona kangasta. Paketin sai avata perjantai aamuna kahdeksalta. Jännittävää, eikö vain? Ennen yllätys kankaan tilausta Nappinjalta tutustuin kyseisen kaupan tarjontaan. Olihan suotavaa varmistaa onko myynnissä ollenkaan kankaita joista innostuisin. Ehdottomasti kyllä, joten yllätys tilausta vain menemään. Eipäs paketista löytynytkään myynnissä olevaa kangasta vaan vielä parempaa, Julia Herkertin suunnittelema ompelu aiheinen raportti. Kerrassaan ihana! Aivan täydelliset kuvat sisustustauluihin ompeluhuoneeseen oli ensimmäinen ajatukseni. Tarkoituksena ja sääntöjen mukaisesti piti kuitenkin ommella. Ei taida onnistua kankaan ompelu tauluksi. Piti keksiä siis suunnitelma, mikä sisältää ompelua. Keksin oikein montakin vaatetta, mitkä jo valmiiksi tiesin hautaavani kaapin perälle. Ei paljon tuota iloa upeat kuvat käyttämättömissä vaatteissa. Päivä meni pitkälti miettiessä, mitä voisin ommella? Tietenkin tyynyliinan! Helppo ja nopea, onnistuu varmasti annetussa ajassa. Ompelin yhden valmiiksi ja asettelin (en niin kauniisti) kokeeksi tuolille. Haaste suoritettu onnistuneesti ja sääntöjen mukaisesti. 


Ei ollut kuin pari ongelma, kolme tyynyä yhdessä nojatuolissa olisi hieman liikaa ja minä halusin edelleen vain ne taulut. Tänään purin ompelemani tyynyn ja toteutin alkuperäisen, oikeasti haluamani idean. Ompeluhuoneen seinällä näistä on minulle varmasti eniten iloa <3 Mitäs tykkäätte?

Mukavaa viikonloppua!

You Might Also Like

16 kommenttia

 1. No tykkään tosiaan! Kiva tuo tyynykin olisi ollut mutta oikein hyvältä tuo sarja seinällä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sain kommentista loistavan idean, voisinhan tehdä yhden tuollaisen tauluihin sopivan tyynyn silityskalvoilla :)

   Poista
 2. Kaunis oli tyyny, mutta hienot myös nämä taulut! Just tuossa jäin miettimään, että miten ompelemalla ois voinu tehä seinätaulut...seinävaatteet..tilkuista ympärille kehykset tai pohjana jämäkkä huopa ja kanttaukset reunaan. Ai niin, kaks tuntia aikaa tehdä:D multa ei ikinä onnistus tuossa ajassa ommella ylipäätään mitään:D tosi kivalle kuuloista tuo virtuaalinen ompelutuokio:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pystyn kyllä ompelemaan parissa tunnissa suhteellisen paljon, mutta suunnittelu kestää. Ei riitä päivä mihinkään :D Huopa ja kantti on huippu idea taulujen ompeluun! Tuokiossa on mielenkiintoista nähdä, kuinka erilaisia töitä syntyy samalla aiheella :)

   Poista
 3. Aivan mahtavat taulut, tuo kuosi on kyllä ihan huippu :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekin kuosista, aivan täydellinen ompeluhuoneeseeni :)

   Poista
 4. Kivalta näyttää sekä tyynynä että tauluna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitää vielä joskus tehdä tauluihin sopiva tyyny :)

   Poista
 5. Ihania! Jo mulla olis joskus ompelimo, sen odotustilassa olisi sohva ja siinä tuollaiset tyynyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuulostaa hyvältä, sellaiseen nuo sopisi täydellisesti :)

   Poista
 6. Hienot taulut ja tyyny! Tämä kuosi on kyllä ompelijoille omiaan :).

  VastaaPoista
 7. Tosi kivat taulut tuli, ottaisin itsekin mieluusti tuollaiset ompeluhuoneeseen. Ihana kangas, harmitti kun haastepäivä oli mahdottomuus tällä kertaa minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulla kävi kyllä tuuri kun juuri nyt uskaltauduin mukaan ensimmäisen kerran.

   Poista

Kiitos kommentista!