Yllätyslahja ystävälle

helmikuuta 11, 2016

Vaapula blogin Manda järjestää kevät haasteen. Totta kai minä olin heti ilmoittautumassa mukaan. Syksyn haasteissa sain aivan valtavasti aikaiseksi sellaista, mitä ei varmasti olisi valmistunut ilman haastetta. Ensimmäisenä vuorossa on ystävänpäivä. Tämän haasteen minä meinasin ensin jättää välistä ideoiden puutteen vuoksi. Keskusteltuani asiasta Mandan kanssa sainkin häneltä idean, voihan lahjan tehdä myös koira ystävälle. Onhan koira ihmisen paras ystävä. Ainakin koira ihmisten, kuten minun mielestäni. Häneen voit aina luottaa. Kukaan ei yhtä innoissaan ja vilpittömästi odota sinua kotiin. Ei ole väliä olitko poissa viisi minuuttia vai tuntia. Hän lohduttaa kun olet surullinen. Kuuntelee ilot ja murheet. Hän suojelee sinua maailman vaaroilta. Mafi usein hieman liioittelee tässä tehtävässä. Koiralle mikään ei ole yhtä tärkeää kuin oma ihminen. Ei ainakaan Mafille. 


Näillä edellytyksillä haasteen piti olla ehdottoman helppo. Ensimmäiset viikot mietin, kuinka kauan minulla vielä on aikaa suunnitella. Viimeinen viikko menikin todella miettiessä, mitä ompelisin. Jämähdin ajatukseen ommella lahja Mafille. Pahimman stressin vallatessa muistaisin vielä lukeneeni kommentin, haasteen on tarkoitus olla hauska ei turhaa stressiä. Myöhäistä, haasteen tiimoilta ompelujumi oli jo vallannut minut.


Vasta paria päivää ennen haastetta tajusin, että voinhan tehdä lahjan jollekin toiselle. Ensimmäisenä tuli mieleeni hyväntekeväisyys. Olisihan se ihana yllättää vaikka yksinäinen ikäihminen pienellä lahjalla. Etsin tuloksetta sopivaa kohdetta Facebookista. Tapahtuma sivulla huomasin kuitenkin ystäväni syntymäpäivän ystävänpäivänä. Täydellistä! Kyseinen ystävä on suunnittelut Unelmallisen hupparin raitoja rakastavalle. Totta kai hänenkin vaatekaapistaan siis tuollainen huppari löytyy. Mikä olisi parempi lahja kuin raidallinen kaulahuivi hupparin kaveriksi. Oi oi nyt minä jännityksellä odotan, koska ystäväni huomaa lahjansa Unelmallisen Facebook sivuilta. Ennen kaikkea, miten hän reagoi täydellisenä yllätyksenä tulevaan lahjaansa.



Suuret kiitokset Mandalle haasteesta! Muiden haaste työt löydät helposti Vaapula blogista. Kannattaa käydä kurkkaamassa.

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Minä jo vähän mietinkin, että mitenkäs huivi liittyy koiraan...? :D Hienoa että löysit sopivan kohteen ja huivista tuli hieno, ystäväsi yllättyy ja ilahtuu varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti Mafikin yllättyisi kun alkaisin hänelle huivia laittamaan :D Kiitos! Lahjansaaja todella yllättyi ja oli oikein tyytyväinen <3 Kyllä kannatti osallistua ja lopputulos oli kaikin puolin onnistunut! :)

   Poista
 2. Joskus kiva harrastus aiheuttaa stressiä... Ideasi on hyvä ja huivi vielä tosi hyvän näköinen. Tyylikäs asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Välillä tekee itse itselleen turhaa stressiä, tarvitsisi pitää mieli avoinna eikä jämähtää yhteen suunnitelmaan :) Kiitos!

   Poista
 3. Ihanan yllätyksen keksit ystävällesi, ja taatusti mieleinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä hän oli tyytyväinen, ei meinannut todeksi uskoa! :) Kiitos!

   Poista
 4. Huivi on todella tyylikäs ja kaunis! Ihana kirjoitus koirastasi <3. Minulla on aina suuri ikävä koiria, kun meillä ei voida pojan allergian vuoksi omaa pitää. Aiemmin minulla on ollut melkeinpä aina (paria vuotta lukuunottamatta) koiria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Harmillinen juttu tuo allergia. Rotikan kanssa ihmisen ja koiran välinen kiintymys/luottamus taitaa oikein korostua <3

   Poista

Kiitos kommentista!