Vuosi 2015 kuvina

tammikuuta 01, 2016

Minun oli tarkoitus esitellä teille vuoden vaihteen vaatteeni, mutta ihailtuani muiden vuosi postauksia, innostuin itsekin muistelusta. Mitä tulikaan tehtyä? Keräsin yhteen omat suosikkini menneeltä vuodelta. Minun kaikkiin vaatteisiini taitaa liittyy jokin muisto, usein myös tarina. Vaatteet muistuttaa minua koetuista ja opituista asioista. Muistan usein, mikä vaate minulla on ollut päällä missäkin tilanteessa. Vuosi sitten ompeluni pääsivät aivan uusiin ulottuvuuksiin kun opettelin kaavoittamaan ja sarjoittamaan kaavat itse. Vuoteen on mahtunut todella monta hetkeä, totta puhuakseni päivää, ompelun ja kaavojen ääressä.Viime vuonna innostuin myös ensimmäistä kertaa jakamaan ohjeitani muille. Yllättävän monta ohje postausta, sitä tulikin tehtyä.


Itselleni vuoden rakkaimmiksi ja mieleenpainuvimmiksi ompeluiksi valikoitui lopulta Unelmallisen ensimmäiset myynti vaatteet. Näihin vaatteisiin sisältyy ehdottomasti eniten tunteita ja muistoja.


Aika monta suosikkia, sieltä kuvakansiosta löytyikin. Mikä näistä on sinun suosikkisi? Olisko toiveita ensi vuodelle? Nyt saa ehdottomasti antaa myös palautetta menneestä vuodesta!
Minä haluan kiittää kaikkia vuodessa 2015 mukana olleita. Kiitos vierailusta jokaiselle sivulla kävijälle! Suurin kiitos kaikille kommentin jättäneille, teidän kommenteilla on suuri merkitys minulle <3 Onnellista ja luovaa vuotta 2016 kaikille!

You Might Also Like

20 kommenttia

 1. Ensimmäisen kuvaparin pinkki takki on oma suosikkini. Minulla on takki tämän vuoden haasteena. Saa nähdä, kuinka käy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo takki on ollut kovassa käytössä! Minun pitäisi tehdä talvitakki, kankaatkin on jo leikattuna, ei puutu kuin ompelija.. :) Takin ompelu on olevinansa niin vaativaa projekti, eihän siinä kauan menisi kun pääsisi alkuun :)

   Poista
 2. Hienoja naisellisia vaatteita olet vuoden aikana ommellut! Löysin blogisi muistaakseni kesällä, enkä ihan kaikkia näistä ole nähnytkään. Suosikeiksi nousevat pinkki takki ja tietysti farkkuhaastetyöt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sinun ompelu haasteesi oli kyllä aivan huippu! Nuo farkkutyöt tuskin olisi vieläkään valmistuneet ilman haastetta :)

   Poista
 3. Sulla on niin ihanan pirtsakoita ja värikkäitä ompeluksia ♡ Mä kans pidän noista myyntivaatteista ihan älyttömästi! Hyvää ja unelmallista uutta vuotta! ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Sun kommenteista tulee kyllä aina hyvä mieli! <3 <3

   Poista
 4. Törmäsin blogiisi tuon ensimmäisessä kuvassa olevan mustan takin perässä. :) Mekkojesi malli on sellainen josta itsekin pidän kovasti! Iloa ja inspiraatioita uudelle vuodelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan vielä sun ensimmäisen kommentin! Sen perässä taisin itse löytää blogiisi :)

   Poista
 5. Kaavojen kanssa painiminen on kyllä kannattanut, todella ihania vaatteita olet tehnyt! ohjeistasi olen tykännyt tosi kovin, niitä toivon tänäkin vuonna :) Ja hei, ansiostasi miulla on uusi kone :D Reipasta uutta vuotta ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannariina! <3 Ohjeiden tekeminen on kyllä hauskaa, pitää miettiä mitä keksin tälle vuodelle :) Toivottavasti uusi kone on ollut hyvä!

   Poista
 6. Huikea vuosi sinulla takana:) Upeita ompeluita ja vieläpä oma yritys, nostan sinulle hattua! Kaavoitukseen olisi itsekin tarkoitus perehtyä nyt tarkemmin. Asetin nimittäin pari päivää sitten itselleni tavoitteen (ei tarkoita uuden vuoden lupausta:D) että kuluvan vuoden aikana saisin iselleni tehtyä peruskaavat omilla mitoilla...paljon opiskeltavaa, mutta niiiin mielenkiintoista. Oikein hyvää ja inspiraation täytteistä vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villa Pipo! <3 Kun pääse "jyvälle" kaavoitus kirjoista alkaa homma sujumaan :) Aika monta koekappaletta on tullut kyllä tehtyä ennen täydellistä lopputulosta :D Nyt huomaan, ettei paljon tule vanhoja vaatteita käytettyä, koska sopivissa ja istuvissa vaatteissa on niin paljon parempi olla. Opiskelun iloa sinulle, lopputulos on varmasti kaiken vaivan arvoinen! :)

   Poista
 7. Olet saanut paljon aikaiseksi, aivan ihania kaikki!

  VastaaPoista
 8. Aivan mieletön ompeluvuosi sinulla takana ja olet saanut aikaiseksi vaikka mitä! Suoria saumoja myös tulevaan vuoteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pikkupippuri! Tuli noista suorista saumoista mieleen, kuinka mietin onkohan minun saumani varmasti suoria ja mistä sen tietää onko vaate kiero, kunnes ripustin kerran kaupan paitaa kuivumaan. En ole sen jälkeen turhaan pelännyt, että vaatteeni olisi kieroja! :)

   Poista
 9. Ihana kooste ja niin ihania juttuja, että en kyllä osaa yhtä suosikkia valita. Minullekin tässä oli osa sellaisia, joihin en ole ehtinyt vielä kunnolla tutustua. Taisin Mandan haasteen kautta löytää blogisi ja on kyllä ollut kiva nähdä töitäsi ja seurata matkaasi yrittäjäksi. Tuokoon tämä vuosi sinulle menestystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi! Ihanaa, että olet löytänyt blogin ja jaksat aina käydä kommentoimassa <3

   Poista
 10. Ihana kooste, ihanat käsityöt! Raitafanille tuo myyntiin mennyt mustavalkoinen kolahti kovaa, mut hienoja ovat kaikki ja erityiskiitos yhdestä ohjeesta (tiedät kyllä mistä ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Tuon hupparin myötä itsekin rakastuin raitoihin :) Onneksi löysit ohjeen!

   Poista

Kiitos kommentista!