Betoniromua ja Facebook arvontaa!

marraskuuta 28, 2015

Arvontaa? Vastahan täällä arvottiin ja onneksi voittajakin vihdoin tavoitettiin. Nyt on vuorossa ensimmäinen arvonta Unelmallisen facebook sivuilla. Miksi nyt? Koska Unelmallinen on minulle muutakin kuin ompelublogi. Unelmallinen on minun unelma ompelusta, uniikeista vaatteista ja yrittämisestä. Joulukuun alkupuolella Unelmallisia vaatteita voi ostaa Facebookista. Nyt kannattaa käydä tykkäämässä Unelmallisen sivusta ja kommentoimassa arvonta kuvaa. Voit voittaa itsellesi tai antaa vaikka ystävällesi joululahjaksi, Unelmallisen tunikan Pikku Piltin Sweet Candy trikoosta. Osallistumaan pääset täältä, klik.


Siirrytäämpäs hieman talvisempiin maisemiin. Kauniita kuvaus muistoja viime viikonlopulta. Valitettavasti vesisade kerkesi jo viedä talven. Uusien tuulien kunniaksi kokeilin itselleni uutta kaava. Tovin jos toisenkin, pähkäilin kokeilenko etu- ja sivukappaleen saumaan terettä vai laitanko sivukappaleeseen taskut. Tereen kokeileminen ei ollut ollenkaan hullumpi idea. Kaava muokkaus näyttäisi onnistuneen kerrasta ja Käpysen Betoniromu pääsee varmasti useasti käyttöön.
Hauskaa viikonloppua kaikille!

You Might Also Like

28 kommenttia

 1. Ihana kaavoitus! Onnistuisikohan tuo niin, että ihan vaan leikkaa etukappaleelle summassa nuo leikkaukset? Ja onnea yritykselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lähestulkoon niin tein! Tässä vaan on takanakin saumat, mutta ilman tereitä. Piirsin ensin sauman kohdan etu- ja takakappaleeseen, laitoin kädentieltä kaavat kohdakkain ja muokkasin sivusauman kohdan yhtenäiseksi. Tosi vaikea yrittää näköjään selkeästi kertoa :) Olin ihan varma ettei se toimi, mutta todella yllätyin positiivisesti! :) Jos tekis takakappaleen ns. normaalisti ja pitäis sivusauman, niin tuo toimii aika varmasti just noin kuin ehdotit :)

   Poista
 2. Ihan älyttömän kaunis!! Tuo leikkaus tuo ihanan linjan tuoon. Samaa kysyn kuin Hannariina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritin tuonne Hannariinan kommentiin vähän aukaista miten toimin, mutta hankala on selittää. Toivottavasti ymmärrätte edes osan :D

   Poista
 3. voi miten kaunis <3 ihana malli ja kaunis kangas <3

  VastaaPoista
 4. Apua miten ihana ja tereet sopii tuohon tosi hyvin! Mäkin haluun tällasen :D Kävin tykkäämässä fb-sivujakin. onnea yritykselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :) Tykkään kans noista tereistä, viininpunainen resori oli nappi löytö resorilaatikosta :)

   Poista
 5. Oi vautsi! Ihanaa että tavoittelet unelmiasi ja toteutat niitä <3 Tosi nätti tunika, etenkin tuo hupun kaulus on mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauliina! <3 Tämä on viimeisin ja omasta mielestäni ehdottomasti onnistunein versioni kietaisuhupusta :)

   Poista
 6. Kaunis tunika! Leikkaus/tereet tuo mukavasti ryhtiä malliin. Minulla on itselle ompeluinnostus jotenkin ihan kateissa, mutta jospa arvonnassa onnistaisi. :)
  Onnea ja menestystä unelmillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos se on tämä pimeys ja koleus mikä vie ompelustakin innnon. Onnea arvontaan! Minä olen niin innossani kaikesta uudesta, etten meinaa aina tietää miten päin olisin :)

   Poista
 7. Tosi kivasti onnistunut kokeilu! :) Mahtava juttu, tuo yrittäminen.. Minä olen siitä jo pitkään haaveillut, mutta vielä en ole uskaltanut.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen sitä mieltä, että kannattaa kuunnella itseään ja unelmiaan ei jää sitten kiikkutuolissa harmittamaan :)

   Poista
 8. Ihana tunika ja talvinen maisema on niin kaunis kuvaustausta! Tereet sopivat tunikaan todella hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuota talvista maisemaa on kyllä jo ikävä :)

   Poista
 9. Unelmia pitää tavoitella <3 Hyvin onnistunut kaavoitus!

  VastaaPoista
 10. Upeaa, että uskallat lähteä tavoittelemaan unelmiasi, onnea ja menestystä ompelubisnekseen!!! Aivan ihana tunika! Kivasti tuo pystyraitaa nuo tereet ja katkaisee vaakaraidan ja tekee tosi imartelevan malliseksi tunikan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En itse ole niin edes kiinnittänyt huomiota tuohon raita asiaan! :) Tämä malli ja tere voisikin sopia hyvin myös perus vaakaraita trikooseen, joka harvemmin näyttää ainakaan minun päällä imartelevalta :D

   Poista
 11. Olet saanut hienot muokkaukset tehtyä, kaunis malli tunikassa ja teret myös. Ja tuo kankaan väri, ah!:) Ihan valtavan paljon onnea ja menestystä Unelmalliselle, unelmat on tehty toteutettaviksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen itsekin aivan rakastunut kankaan väriin <3 Ihanan erilainen!

   Poista
 12. Ihana väri ja kiva malli. Tykkään niin noista hupputunikoista ! Hienoja unelmia, onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hupputunikat on minusta ihanan rentoja :)

   Poista
 13. Upea! Malli on niin kivan näköinen ja tuo kuosi toimii hyvin noissakin väreissä. Onnea ja menestystä sinulle, unelmat on tehty toteutettaviksi ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Itse tykkään hirmuisesti väristä, olis pitänyt hamstrata tätä enemmän :)

   Poista
 14. Aivan ihana malli ja toteutus betoniromussa! Onnea uusiin tuuliin - unelmat antavat elämälle siivet!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!