Verson Taimi

lokakuuta 25, 2015

Vielä hetken halusin lepuuttaa mieltäni helpoilla ompeluksilla. Harvemmin näin kiva kuosi edes kaipaa mitään erikoisia yksityiskohtia. Suunnitelmien mukaan seuraavaksi olisi vuorossa jälleen suuremmat projektit, lupaamani arvonta ja babynest -ohje.


    
Ihastuttava Taimi joustocollege on Verson puodista. Tämän kankaan kanssa minulla kävi aivan järkyttävän hyvä tuuri. Verson puoti ilmoitti facebook sivuillaan myyntiin tulevista uutuuksista. Niitä lähdin tottakai minäkin katsomaan. Onnekseni päätin kuitenkin vilkaista myös muun kangas tarjonnan. Siellä minua odotti, hiljaisessa myynnissä pala Taimia. 

Leppoisaa sunnuntai iltaa kaikille!

You Might Also Like

19 kommenttia

 1. Aivan valtavan kaunis! Tuo väri Taimista on <3 ja kivan mallinen tunika! Mikä kaava sulla on tuossa? Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä väri on kyllä täydellinen :) Kaavan olen piirtänyt itse. Olen lähes vallan siirtynyt omiin kaavoihin, ei tarvitse pelätä tuleeko liian pieni vai suuri :)

   Poista
 2. Ihana kuosi! Mitähän kivaa sulla siellä on suunnitteilla.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on täydellinen <3 Arvonta palkinto idea lähti oikeastaan sinun tilkku ehdotuksesta. Ehkä sanomattakin on arvattavaa niin kuitenkaan tälläkään kertaa ei pääse tilkut käyttöön! :D

   Poista
 3. Ihana tunika! Ai että rakastan tuota Taimia! En ole onnistunut nappaamaan palastakaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En uskonut itsekkään saavani koskaan yhtään palasta :) Piti käyttää luottokaavaakin, ettei vaan mikään mene pilalle :)

   Poista
 4. Kaunis tunika. Ja pitkät hihansuuresorit käy niin hyvin tähän kylmentyvään vuodenaikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itse hurjasti hiharesoreista, ei minulla taida olla yhtään pitkähihaista missä niitä ei olisi :)

   Poista
 5. Taimi on kaunis kuosi, siinä on samaa henkeä kuin minun mummolan lakanoissa oli aikoinaan :). Siis ei tästä tule mikään lakana-fiilis, vaan kauniilla tavalla tuli mieleen ne lakanat :D. Hah, miten osaa ihminen vaikeasti asiansa selittää. Ihana huppari!

  VastaaPoista
 6. Kangas on todella ihana. Tuo hihansuu on kiva, kun sieltä näkyy eri kangas, vai liekö erillinen pusero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihansuissa on resorit, ei pääse viima hihasta sisälle :) Kiitos kommentista Saija!

   Poista
 7. Värit ovat aivan suloisen syötävät! Hihansuu resorit ovat hieno yksityiskohta. Talvella tuppaa aina ranteet jäämään paljaiksi, tuollaiset resorit voisi olla kaikissa pitkähihaisissa :) Kelpaisi minulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hiha resorit on kyllä aivan ehdottomat pitkähihaisissa :)

   Poista
 8. Värit ovat aivan suloisen syötävät! Hihansuu resorit ovat hieno yksityiskohta. Talvella tuppaa aina ranteet jäämään paljaiksi, tuollaiset resorit voisi olla kaikissa pitkähihaisissa :) Kelpaisi minulle <3

  VastaaPoista
 9. Onpa kaunis! Itsekin haluaisin pukeutua isoihin kuoseihin ja varsinkin itsetehtyihin tunikoihin, mutta sellainen luottokaava on vielä ilmestymättä... Kivoja kankaita kyllä olisi, mutta en uskalla kajota niihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tiedän tuon tunteen, kaikkein kauniimpia kankaita ei millään meinaa pystyä leikkaamaan :) Minun luottokaava on itse kaavoitettu, valmiskaavoissa on usein jokin kohta pielessä.

   Poista

Kiitos kommentista!