Vaihtelu virkistää

lokakuuta 18, 2015

Viime aikoina minä olen keskittynyt usein hieman haastavampiin ompeluihin. Vaihtelun vuoksi ompelin ihan perus hupparin, ilman sen erikoisempia kikkailuita. Ihan äkkiä en olisi uskonut, että tulee aika kun voin sanoa, vaihtelun vuoksi ommelleeni ihan tavallisen vaatteen. Tälläisen helpon, perus hupparin ompelussa saa kuulkaa mieli levätä. Ei mene aivot solmuun miettiessä. Ei farkkuja, tilkkuja eikä erityisen suuri töistä. Vähän kanttia, sauma sinne ja tänne, valmis. Ihanan yksinkertaista.
Raitapallo joustocollege on ostettu Ainolasta. Tämä kangas on kyllä kaikin puolin minun makuuni sopiva. Turkoosin sävy on aivan täydellinen. Ja vaikka itse sanonkin, näyttäisi tuo turkoosi sopivan minulle oikein hyvin. Pitääkin varoa, ettei turkoosi yritä taklata taka vasemmalle minun pinkkiä väri maailmani :)

Tiedättekö huomasin, että tämä on 100 julkaisemani blogi kirjoitus. Mitäs sanotte jos sen kunniaksi laitetaan arvonta pystyyn lähi aikoina? Paremmin en ole palkintoa miettinyt. Mitä sinä haluaisit voittaa arvonnasta?

You Might Also Like

16 kommenttia

 1. Kyllä turkoosi sopii hienosti sulle! :) Kiva huppari! Arvonnat on aina kivoja.. Miten olisi jotain niistä trikootilkuista? ;) Samanlainen suunnitelma olisi täälläkin, nimittäin arvonnan järjestäminen.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo olisikin huippu idea! Tai sitten käy niin kuin tähänkin asti eikä ne pirskatin tilkut mene mihinkään :D Pitääkin seurata, että pääsen osallistumaan :)

   Poista
 2. Arvonta kuulostaa hyvältä idealta! Jokin kiva kangas kuulostaisi ihanalta palkinnolta, tai vaikka trikoopipo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvonnan on aina kivoja! Kangas palkinto olis kyllä ihana :)

   Poista
 3. Aivan ihana huppari, niin pirteä ja raikas! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköinen huppari! Väri sopii sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä kuvia katsellessa varmistuin itsekkin värin sopivuudesta :)

   Poista
 5. Tiedän niin tuon tunteen :) Arvonta olis mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitää alkaa suunnitella palkintoa, niin saadaan arvonta käyntiin :)

   Poista
 6. Kiitos vierailuista blogissani <3 Kerrankin sain aikaiseksi tulla vastavierailulle. Ompelemasi huppari on ihanan yksinkertainen, ihanan raikas ja pirteä! Tosi hyvin sopii sulle :)

  Arvonta? Tottakai :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa, että tulit vierailulle ja jätit viestiä käynnistäsi :)

   Poista
 7. Kyllä, turkoosi näyttää ainakin kuvien perusteella sopivan sinulle todella hyvin. Kivan näköinen huppari! Arvonnat on aina hauskoja. Minunkin on pitänyt laittaa sellainen pystyyn blogin vuosipäivän kunniaksi, mutta en ole keksinyt vieläkään palkintoa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Palkinnon keksiminen on kyllä haastavaa. Minä keksin palkinnon eilen illalla, nukkumaan piti mennä, mutta yleensähän ne parhaat ahaa elämykset tulee juuri silloin :) Toteutus vie sen verran aikaa, että arvonta alkaa todennäköisesti vasta ensi kuun alussa.

   Poista

Kiitos kommentista!