Roosa nauha tunika

lokakuuta 09, 2015

Tänään on Roosa Nauha päivä. Sen kunniaksi minä ompelin itselleni Roosa Nauha kankaasta tunikan. Ihastuttava ja hyvin aiheeseen sopiva kangas on Käpyseltä. Osa tämän kankaan tuottoista meni Roosa Nauha -keräykseen.

Leikkasin etukappaleen kahdesta palasta ja laitoin koristeeksi pitsivetoketjun. Mielestäni oikein kivan näköinen yksityiskohta. Hieman haastava kylläkin. Yhtä paljon en ole varmasti ikinä tehnyt tuttavuutta ratkojan kanssa! Vieläkään en ole ihan tyytyväinen pääntien kanttiin vetoketjun kohdalta, mutta kelvatkoon. Päätin laittaa ratkojan laatikkoon pölyttymään ja pärjätä onnellisesti ilman. Saas nähdä, miten naisen käy. Etsitäänkö ratkojaa yhteistyöhön jo seuraavalla kerralla.
Facebookissa on paraikaa käynnissä Roosa Nauha -huutokauppa. Olethan jo käynyt liittymässä ryhmään, täällä. Käy huutamassa vaikka käsintehdyt joululahjat läheisillesi. Aurinkoista viikonloppua!

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ihana! Hyvältä kantti minun silmiini näyttää.. Nuo pitsivetoketjut on niin ihania.. Eilen EK:ssa käydessäni mukaani tarttuikin pari sellaista. Käyttökohdetta vain keksimään.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä minä sen kantin niin moneen kertaan ompelin, että on ilo kuulla sen näyttävän hyvältä! :D En olekaan huomannut noita pitsivetoketjuja EK:ssa, pitää ensi kerralla katsoakin hieman tarkemmin ;)

   Poista
 2. Raikastaa kivasti nuo kantit ja vetskari tätä tunikaa. Hyvälle näyttää :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pinkki sopii niin kankaan aiheeseen, että tarvitsihan sitä lisää :)

   Poista

Kiitos kommentista!