Roosa nauha - huutokauppa

lokakuuta 08, 2015

Oletteko valmiina? Huomenna 9.10 klo 10-22 huudetaan hyvän asian puolesta. Roosa nauha -huutokauppa on jo perinteeksi muodostunut, Saumanvara-ompeluryhmän yhteinen hyväntekeväisyys projekti. Huutokaupan tuotot lahjoitetaan suoraan Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen. Nyt kannattaa huutaa, näppäimistö kuumana. Huutokaupassa on ommeltua, virkattua, neulottua, kaikkea ihanaa käsintehtyä. Huutokauppaan pääset osallistumaan facebookissa, klik. Valikoimassa on hurja määrä kaikkia upeita tuotteita.


Osallistun itse ensimmäistä kertaa huutokauppaan ompelemalla. Tytöille sopiva vaaleanpunainen sydän trikoo löytyi valmiiksi kangas varastoista. Tästä oli tarkoitus tulla itselleni huivi, mutta kangas olikin väärän värinen. Loistava virhe ostos jotten sanoisi. Äkkiä näiden pienten ihmisten vaateiden surautus käy, mutta kaavojen löytäminen olikin haastavampaa. Puetaanko lapset oikeasti useinkin joustamattomiin puuvilla vaatteisiin? Löysin oikein kivoja puuvilla mekkojen kaavoja, mutta trikoo vaatteet olikin vähemmässä. Minä en erikoisemmin pienistä ihmistä ymmärrä, mutta voisin kuvitella joustavien vaatteiden toimivan paremmin :)Oletko sinä osallistumassa hyväntekeväisyys huutokauppaan?

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Onpa ihana!! Noloa myöntää, en ole saanut mitään aikaiseksi. Tai no, pipo + kauluri-setin, mutta on viimeistelemättä...
  Ottobren lastenlehdissä on paljon kivoja kaavoja joustaville :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joku oli vienyt meitin kirjastosta kaikki lasten Ottobret. Tänään kun menin uudestaan, eikä enää kerinnyt ompelemaan tähän tarkoitukseen oli palautunut kaikki lehdet! :)

   Poista
 2. Oh, ihana huppumekko! Minäkin tulin juuri huutelemaan Ottobre-lehteä :) Huutokauppaan ehdin tosiaan ommella jo lasten hupparin ja mekon, mutta tänään hurautin vielä kietaisubodyn ja housut pikkuvauvalle. Toivotaan isoa huutispottia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oho oletpas sinä kerennyt! :) Toivottavasti ylitetään viime vuoden potti :)

   Poista
 3. Oi että, kuinka ihana hupparimekkonen!

  VastaaPoista
 4. Suloinen mekko! Mukavaa, että rahat menee hyvälle asialle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti saadaan iso potti hyvään tarkoitukseen :)

   Poista
 5. Tosi nätti malli. Kyllä meillä trikoiset vaatteet vie suurimman tilan lasten kaapeissa. Mutta kyllä niitä puuvillaisiakin käytetään. Makuasia, lapsillakin.. :) Minä en kuulu facebookiin, mutta olen hengessä mukana hyvän asian puolesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Halutessaan voi muuten lahjoittaa tuohon pottiin ilman, että osallistuu huutokauppaan :) Jostain syystä minä koen joustamattomat vaatteet lähinnä juhlissa käytettäviksi :)

   Poista

Kiitos kommentista!