Kirsikkaa ja kellohelmoja

syyskuuta 05, 2015

Otsikkoa kirjoittaessa minulle tuli mieleen ajat ala-asteella pienessä maalaiskoulussa. Koulun takana kasvoi suuria kirsikkapuita. Siellä tuli syksyisin vietettyä eräätkin välitunnit maistelemassa. Oi kuinka ne oli hyviä! Eiköhän kuitenkin palata nykyhetkeen ja minun uuteen kirsikka hameeseen..


Näin mielessäni selkeän vision tästä asusta. Musta yläosa, kirsikoita ja kauniisti liehuva kellohelma. Mielikuvissani näin kaiken valmiina jo ennen kankaiden ostoa. Ihan ei nyt näytä samalta kuin mielikuvissani, mutta kelpaa. Minun piti olla kuin suoraa 50-luvulta. Hiukset laitettuna, huivi samaa kangasta kuin hame. Kaiken piti näyttää täydelliseltä. Noh kyllähän minä sen huivinkin ompelin, käyttöön en kyllä kehdannut ottaa. Visiossani huivi näytti kauniilta, eikä pääni yhtä ilmapallolta. Toisin kävi.


Katsellessani kuvia tulin siihen tulokseen, että musta yläosa oli todennäköisesti virhe. Punainen yläosa voisi näyttää paremmalta kuin musta. Taidankin ommella punaisen topin hameen kaveriksi. Mitäs olette mieltä, eikö sopisi paremmin?You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Ihana hame! kellohelmat on ihan parhaita! Minusta toimii oikein kivasti mustan kanssa, mutta varmasti on hyvä myös punaisellakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noranda! Tykkään itsekkin hirmuisesti kellohelmoista :)

   Poista
 2. Noin toimii loistavasti! Tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kellohelma! Minusta toimii hyvin mustana, mutta miksei myös punaisena..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa! Taidan tehdä myös punaisen topin ja vaihdella :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Nämä sinun kellohelmasi ovat niin kauniita! Minusta musta toimii hyvin, voithan lisätä väriä vaikka jakulla tai huivilla, jos musta tuntuu liian synkältä kasvojen lähellä.

   Poista
  2. Kiitos Manda! Tuo on totta, yläosa kaipaa selkeästi jotain punaista yksityiskohtaa tai asustetta :)

   Poista

Kiitos kommentista!