Babynest vauvalahja

syyskuuta 26, 2015

Kesällä useissa ompeluryhmissä ja blogeissa oli esillä toinen toistaan hienompia babynestejä. Halusin itsekkin kokeilla tälläisen suositun vauvanpesän ompelua, vaikka minulla ei tarvetta sellaiselle olekkaan. Onneksi yksi kaikkein ihanimmista työkavereistani sai vauvan ja halusin ilahdutta häntä lahjalla. Vauvalla oli kuulemma jo kaikki tarvittava, joten babynest oli hyvä lahja vaihtoehto. Vaikka babynest taitaa löytyä useimman ompelu äidin vauvalta, ei sellainen taida kuulua ihan perustarvikkeisiin. Odotin lahjan julkaisua blogissa kunnes vauva on syntynyt. Laskettuaika meni kauan sitten ja tänään päätin kysyä koska hän on syntynyt. Minun uskomaton vauva vaistoni oli oikeassa. Hän oli syntynyt tänä aamuna! Oi oi kyllä oli suloinen pieni pullukka! <3

Babynestin tarvikkeet ja ihastuttava Nalle puuvilla ovat Eurokankaasta. En löytänyt ompeluun yhtä selkeää ohjetta. Tein oman versioni useiden eri ohjeiden perusteella. Mitäs sanotte jos tekisin kuvallisen babynestin ompeluohjeen? Löytyykö joukosta ohjeesta kiinnostuneita ompelijoita?

You Might Also Like

16 kommenttia

 1. Babynest oli meillä vauva-aikana kovassa käytössä. Onnekas työkaveri sulla kun noin ihanan lahjan saa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vauvat taitaa tykätä turvallisesta pesästä :)

   Poista
 2. Ihana ♡ Näin aloittelevalle ompelijalle kelpaisi selkeä ohje ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava kuulla, että ohjeelle olisi käyttöä :)

   Poista
 3. Tee ihmeessä, itsekin arvoin monen ohjeen kanssa! Suloinen on ja niin kätevä :) meilläkin nukkuu edelleen nestissään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei se ohjeen löytäminen sitten ollut minun etsintä taidoista kiinni. Vähän epäilin, että oli :)

   Poista
 4. On todella kiva lahja! Laita ihmeessä ohjeita, jos kerta olet hyvät kaavat tehnyt ! Mitä sitä pyörää keksimään uudestaan :)

  VastaaPoista
 5. Onpa ihana. Taisin törmätä tähän nyt toisen kerran pienen ajan sisällä. Ennen en ollut kuullutkaan babynestistä. Varmasti ohjeelle olisi tarvetta jos sellaista ei helpolla löydy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En minäkään ollut kuullut, ennen kuin kesällä näitä alkoi näkymään blogeissa ja ompeluryhmissä :)

   Poista
 6. En ole koskaan nähnyt tuollaista, näyttää ihanan pehmeältä nukkumapaikalta. Todella hieno lahja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Käsittääkseni tällä haetaan vauvalle turvallisuuden tunnetta, pinnasängyt kun on niin suuria. Babynestiä käytetään kaiketi myös perhepedissä. Ei tarvitse vanhempien pelätä kierähtävänsä vauvan päälle.

   Poista
 7. Ihana lahja ja kortti! Varmasti ilahduttaa suuresti lahjansaajaa. Minusta on aina hienoa, että ohjeita löytyy blogeista. Niiden teossa riittää työtä, joten hattua nostan kaikille, jotka jaksavat niitä meidän muiden avuksi tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään tehdä ohjeita, enemmän ongelmana on ollut keksiä mistä niitä tekisi :)

   Poista

Kiitos kommentista!