Tässä on Peppi Pitkätossu sulahopsula heisula hopsansaa

kesäkuuta 05, 2015

Nyt on valmiina aivan täydellisesti istuvan taskullisen tunikan kaava! Koeversioita on tehty ja pidetty aikaisemminkin, mutta kyllä käytössä huomaa selkeän eron. Olen kaavoittanut tämän tunikan alusta asti itse, hionut uudestaan ja uudestaan. Edellisetkin versiot on tuntunut aluksi ihan hyviltä, muttei täydellisiltä. Huiman eron täydellisen ja hyvän kaavan välillä huomaa kun käyttää vuorotellen molempia vaatteita. Ensin sitä voi pidemmänkin aikaa kuvitella edellistä kappaletta loistavaksi, kunnes saa oikeasti täydelliseltä tuntuvan vaatteen käyttöönsä. Tämä malli on niin täydellinen työvaate kotihoitoon, että näitä tarvitsee vieläkin lisää. Erilaisia, värikkäitä ja kesäisiä. Kyllä nyt kelpaa käydä katsomaassa ihania ikäihmisiä!


Jostain syystä minulle tulee tästä Verson Puodin Räsymatto trikoosta ihan Peppi Pitkätossu fiilis. Kuin olisin maailman vahvin tyttö. Ei puutu kuin punaiset saparot. Sitten voisin laulaa (lue jos osaisin) mennessäni "Kaikki on vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun. Tässä on Peppi Pitkätossu sulahopsula heisula hopsansaa, tässäpä Peppi Pitkätossu nauraa hah hah haa"
Toinen kangas on hieman hillitympi, Paapiin Pilkut trikoo. Molemmat kankaat on ostettu Facebookin Kangashamsterit ryhmästä.Hauskaa viikonloppua!

You Might Also Like

8 kommenttia

Kiitos kommentista!