Babushka roses

toukokuuta 31, 2015

Meillä vietetään koulujen loppua pikku veljen synytymäpäivillä. Juhliin tarvitsi totta kai uuden mekon. Ensimmäisellä kierroksella jäin ilman tätä Pehemiän upeaa Babushka roses digitrikoota, mutta toisella kerralla olin haukkana vahdissa kun lisäerä saapui myyntiin. Kangas on mielestäni niin kaunis, että eihän siitä meinannut uskaltaa leikata. Mitään uutta nyt ei ainakaan voinut kokeilla, jottei vaivalla hamstrattu pala mene hukkaan. Päädyin ompelemaan mekon puolikellohelmalla, koska kaava on varmasti hyväksi todettu. Ohje kaavaan löytyy täältä. Kangasta jäi vielä sopiva pala kaavoittamaani turbaani myssyyn. Tietyissä läheisissäni myssy aiheutti huomattavaa hilpeyttä, mutta kaksossiskoni kertoivat heti haluavansa omat myssyt. Ovat kuulemma nyt suurinta muotia. Tätähän minä en tiennyt, ajattelin lähinnä asuun sopivan myssyn olevan tarpeellinen aurinkoisina päivinä liikkuessa.Vaikka itse sanonkin tästä asusta tuli vallan ihastuttava! Babushka kangas olisi varmasti tehnyt mistä tahansa vaatteesta upean.

 

 


You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ei voi olla totta, onko turbaanit taas muotia!!! Minulla ja veljelläni oli sellainen hellehattuna lapsena, ( no,aika kauan sitten...)Äiti ompeli froteesta. Hyvältä näyttää koko asukokonaisuus. Erityisesti peukutan turbaania :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ainakin meidän tytöt hehkutti, että Helsingissä kuuulkaa kaikilla on turbaanit! :) Muistaisin nähneeni turbaaneja viimeaikoina myynnissäkin..

   Poista
 2. Ihana tunika! Tosi kaunis!

  Mä en olekaan vielä koittanut noita silityskalvoja. Kestääkö ne hyvin pesussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen aiemmin kokeillut vain yhden valmiskuvan siskon paitaan, ei ole ollut ainakaan puhetta etteikö kuva olisi pysynyt, en kylläkään tiedä kuinka ahkerassa käytössä paita on ollut :) Pitäisi tehdä koeversio omaan paitaan, näkisi varmasti kuinka pysyy :)

   Poista
 3. Hei. Minkälaisella kaavalla teit turbaanin? Tuollaisen tarvisin itsekin. :)

  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Muokkasin kaavan tavallisen pipon kaavasta. Hieman vaikea selittää miten, mutta voisin kyllä tehdä joskus ohjeen turbaanin ompeluun :)

   Poista

Kiitos kommentista!