Työskentelyä helpottaa oikeanlaiset työvälineet

helmikuuta 03, 2015

Ompelu ja nuppineulojen käyttäminen on huomattavasti helpompaa kun on kunnon työvälineet. Ompelin ranteessa pidettävän nuppineulatyynyn pinkistä fleecestä. Enää ei nuppineulatyyny ole jatkuvasti hukassa. Aluksi epäilin, että neulat pistelee ranteeseen koska välissä ei ole mitään muuta kuin vanua. Tyyny on kuitenkin niin korkea ettei pidemmätkään neulat yletä iholle asti.


 Löysin ohjeen ja kaavat käsivarressa pidettävään nuppineulatyynyyn Tosimummon blogista. Tykkäsin ohjeesta, selkeä ja hyvät kuvat. Minä hieman sovelsin ohjetta ja tein ranteessa pidettävän nuppineulatyynyn. Ohjeessa suositeltiin käyttämään fleeceä. Tykkään itse fleecestä materiaalina koska kääntöaukko on tällöin helppo ommella kiinni käsin ja jälki näyttää siistiltä.


PS. Unelmallinen sai viime viikolla omat ompelumerkit <3 Kuvia Unelmallisen facebook -sivuilla.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Tämäpä kiva idea, kiitos vinkistä :)!

  VastaaPoista
 2. Miksi minä en saa aikaseksi tehdä tällaisia tarpeellisia ompeluksia..Jotenkin jäävät aina muiden ompeluiden jalkoihin. Tällä neulatyynyllä olisi kovasti käyttöä! Täytyy joku päivä ottaa itseä niskasta kiinni ja tehdä. On muuten söpön värinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen innostunut näistä tarpeellisista ompeluksista pakkasten myötä. On paljon mukavampi kuvata pieniä ompeluksia sisällä kuin esitellä vaatteita talvi pakkasilla :D

   Poista

Kiitos kommentista!