Tylliunelma

helmikuuta 16, 2015

Toisinaan on vaikea ommella lupauksensa. Idea puuttuu ja lopputuloksen haluaisi olevan täydellinen. Vauhtiin päästessä minua jännitti todella paljon onnistuuko tyllikassi. En ommellut koekappaletta. Jännityksen vallitessa mieltäni hieman harmittelin tätä. On mielestäni täysin erilaista omella itselle kuin muille. Toiselle ommellessa haluaa lopputuloksen olevan täydellinen. Alkaa epäilemään onko tämä tarpeeksi hyvä, onko jälki hyvää ja kehtaako aikaansannostaan antaa toiselle?


Perhetuttumme pyysi minua tekemään prinsessa kassin kummitytölleen. Heinäkuussa. Isäni on ajoittain muistuttanut minua ystävällisesti tästä lupauksesta. Saattaa kuulemma mennä pienen neidin prinsessa vaihe ohi ennen kuin ompelukseni on valmis. Tamä on totta. Olen välillä pienen hetken miettinyt asiaa. Todennut etten tiedä millainen sen pitäisi olla. Miten se kestää? Millaisesta materiaalista sen pitää olla? Millaisia edes ovat 4-vuotiaat prinsessa tytöt? Heikoimpana hetkenä yritin muistella itseäni saman ikäisenä. Ei auttanut muistikuvat itsestäni leikkimässä autoilla ja legoilla. Yllättäin muiden blogeja seuratessa löysin ratkaisun. Villa & Villa blogin Jaana oli suunnitellut aivan täydellisen prinsessa kassin. Hän todennäköisesti ymmärtää pieniä prinsessoja. Omien ideoiden puuttuessa päätin kysyä Jaanalta lupaa kopioda hänen ihana ideansa. En halunnut kassista täysin samanlaista. Halusin tehdä omannäköiseni tylliunelman samalla idealla. Toivottavasti kassin uusi omistaja on tyytyväinen lahjaansa.


 

Aurinkoista viikkoa kaikille!

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Voi miten söpönen! Hetken jo kuvittelin käyttäväni tuollaista itsekin, kunnes muistin täyttäväni kohta 30 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Järjestät naamiais synttärit niin on hyvä syy esiintyä päivä prinsessana :D

   Poista
 2. Aivan mahtavaa, että sait inspiksen tyllikassistani :) Tästä tuli todella kaunis! Lahjan saaja tykkää varmasti! (Näin kahden tytön äitinä on saanut toteuttaa kaikennäköistä prinsessa- ja tyllijuttua... ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ideasi on ollut todella kehuttu :D

   Poista

Kiitos kommentista!