Karismaattinen Ruskamekko

joulukuuta 16, 2014

Olen todella ihastunut Ruskamekon kaavan! Näitä voisi tehdä kaapin täyteen :) Tilatessani Pikku Piltistä kaavan ja joululahja kankaan huomasin tämän Karisma joustocollegen alennuksen. Mitäs minä tekisin hienolla kaavalla ilman sopivaa kangasta? Ei muuta kuin paketti tilaukseen. Suljin kiltisti silmäni totuudelta, laitoin vaatehuoneen eli kangashuoneeni oven kiinni ja selittelin itselleni ettei siellä varmasti ole Ruskamekkoon sopivaa kangasta. Todennäköisesti jokainen kangashamsteri osaa samaistua kyseiseen tilanteeseen. Ihanat, pehmeät ja kauniit kankaat ikään kuin huutaa nimeäsi, pyytä tulla kangaskaappiisi ;)


Muokkasin hieman alkuperäistä kaavaa laittamalla hihoihin resorit ja lyhentämällä helmaa. Tällä kertaa laitoin kaulukseen kuminauhan ohjeen mukaan. Kannatti ja tykkään vieläkin enemmän. Uskomatonta kyllä tätä kaavaa ei ole pitänyt muokata yhtään hihan pyöriöstä eikä olkasaumoista. Kerrankin istuva kaava muokkaamatta! :)

    


   

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Kaunis ruska! Ja ihanissa maisemissa olet saanut kuvata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aurinko on yllättänyt viimeisen viikon aikana jo pari kertaa, sillon on tullut kiire kuvaamaan. Kaunis maisema korostaa kaunista vaatetta :)

   Poista
 2. Hieno mekko, alkaa ihan ompeluttaa;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!