Sydämellinen huppumekko

syyskuuta 23, 2014

Onni on vapaapäivä jolloin kerkiää ommella! Innostuin jo muutama päivä sitten leikkaamaan enemmän tai vähemmän marinoituneita kankaita ja tänään pääsin vihdoinkin ompelemaan :) Tilasin jo keväällä tämän sydän neuloksen Pehemieltä. Harkitsin sydämien värjäämistä pinkiksi, mutta päätin kuitenkin pitää ne valkoisena. Voihan mekon värjätä myöhemmin. 
Kaavan olen muokannut Joka tyypin kaavakirjan raglanhihaisesta paidasta ja kokeilin nyt miten puuvillaneulos käyttäytyy näin leveällä helmalla. Ehkä hieman liian mammapaidan oloinen..  Takakappale on yhteinäinen ja etuhelma on rypytetty framilon-nauhalla. Ensikerralla pitää tehdä helmasta hieman kapeampi.Kangasta oli niin vähän, että en onnistunut leikkaamaan huppua taitteelta. Saumankohtaan laitoin valkoisen joustopitsinauhan. Huppu on vuoritettu mustalla collegella.

  

Kauhea kun oli kylmät, mutta aurinkoiset kuvaukset! On ehkä pakko hyväksyä syksyn alkaminen ja ommella seuraavaksi itselleni syystakki! :)


Minun on pakko kehua Kestovaippakauppan yksiväristä talvitrikoota. Tekemäni legginsit on todella lämpöiset ja pehmeät! <3

You Might Also Like

4 kommenttia

Kiitos kommentista!