Raglanhihainen huppari

elokuuta 31, 2014

Tämä ihana, valloittavan suloinen neulos on Majapuulta. Ostin kankaan jo keväällä. En kuitenkaan uskaltanut aluksi leikata sitä. Miksi kaikkein kauneimmille kankaille usein käy niin? Kangas jää kaappiin odottamaan uskallusta koska haluat täydellisyyttä. Ei tästäkään ehkä täydellinen tullut, mutta minä tykkään. Kangas itsessään kun on täydellinen niin onko sillä loppujen lopuksi väliä mitä siitä ompelee :) Luultavasti kuitenkin jokainen tarpeeksi kaunis kangas pääsee käyttöön päätti siitä ommella mitä tahansa, ellei tapahdu jotain totaallista epäonnistumista. Myönettäköön, että niinkin käy joskus :)Tunikan raglansaumaan ja huppuun ompelin joustavan pitsinauhan koristeeksi. Tarkoitukseni oli ommella saumaan pitsivetoketju. Se ei kuitenkaan istunut kunnolla, kangas alkoi lerpattamaan ikävästi ja hupun reuna pyrki kääntymään väärinpäin kun vetoketju oli kiinni. Jonain päivänä kokeilen uudestaan toiseen kankaaseen. Toivottavasti vielä onnistun :)


Hihat on hieman ylipitkät. Näin saa kylmällä vähän sormiakin piiloon sillä olen huono käyttämään hanskoja. Pitäisi ommella itselleen hansikkaat, pysyisiköhän ne paremmin matkassa mukana :) 
Olen miettinyt, että neuloksesta tehty huppu vaatisi vuoreksi ehkä jotain jämäkämpää kangasta jotta huppu istuisi paremmin. Vai pitäisikö hupun olla pienempi, jotta se ei menisi kasaan niinkuin alla olevassa kuvassa.You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Onpa tosiaan kaunis kuosi ja kiva idea tuo pitsisomiste, vaikkei se kuulunutkaan alkuperäiseen suunnitelmaan. Ostin juuri itsekin pitsikuminauhaa, joten pitääpä katsoa, jos se päätyisikin kauluksen sijaan samalla tavalla koristeeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itse todella tykästynyt joustopitsiin ja laittamassa sitä lähes jokaiseen ompelemaani vaatteesseen :D

      Poista
  2. Oi miten kaunis huppari yksityiskohtineen, käy sulle tosi hyvin.

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! Olen muokannut kaavan Joka tyypin kaavakirjan raglanhihaisesta paidasta.

      Poista

Kiitos kommentista!